Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dneska je den, kdy umřela máma. Tak asi abych nezapomněla….
    Šla jsem si pro lžičku, neb jsem si zcela nestadardně osladila kafe. nesladím si ho, vůbec,měla jsem chuť, mám v kabelce pytlíček skořicovýho cukru z benzinky (sbírám je za jedním důležitým účelem, takže furt nějaký v kabelce mám), tak jsem si nasypala a uvědomila si, že potřebuju tedy ke kávě nestandardně lžičku. Šla jsem pro ní, otevřu automaticky dvířka,nekoukám, sahám pro lžičku a………. prd. K zemi letí podzimní dýňový svícen, který jsem dostala jako dárek a ještě nestihla odvézt domů -chyba!. Prostě jak jsem nečuměla co dělám, šup a bylo to. A slyšela jsem právě mámu: „Koukej sakra na to co děláš!“ 🙂 Budu mami, budu no. Tak jsem vo jeden dýňovej svícen chudší, což je škoda, mám je ráda na oknech. Ale tak máma se asi bála, abych nezapomněla 😀

Thielli :
    Mám velmi silnou alergii na roztoče, doma speciální povlaky

no ty jo, tak aby ses vrátila vč. kožníchderivátů??!!!
    Až se budete vracet, tak ščastnou cestu a klidný let! Kdy letíte?

Fifi
    Ne, normal se prizizalil pod perinu a hlodnul.
    jo takže ne v rámci dohadování o něco, ale prostě si šel zakousnout paničku? To je ta lepší varianta. Ta by mohla s přezubením zmizeti.

Jeho nemuzes normal pohladit, aby odezva nebyla kouskous.
    tohle byl Ešusek, vždycky jsem se smála i v dospělosti, že když si ho chci pomudlat pomazlit, musím ho svázat izolepou, udělat z něj nehybnej kokůn! první pomazlení pořádný mi po dlouhý době po odchodu Murphyho, přinesla Bubinka, ta si to opravdu užívala..

Jinak si chvilema i rikam, co jsem to, probuh, provedla, tohle poridit.
    vona pak zase bude ráda, že tam je. Však mu bude vládnout tlapou železnou a nesmlouvavou.