Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro, Vánoce se blíží! Už jsem dokončila úklid největší skříně v šatně. Teď mi zbývá ta moje druhá, kde mám spoustu hadrů (naštěstí nejvíc na tyči)+komoda a mám šatničku fetig.
Ohaři fčéra podali protestní nótu do ÓeSeN, protože dostali večeři ne v půl sedmý, ale až – považte! v osm. Byli nesmírně vyhladovělí a vypadalo to že zdechnou 😀
Fifi
Tali palila nekam do rite a rozbila te
mnohokrát, mnohokrát. A taky Brtnika rozbila, Rumíčka rozbila………. je to debíííl. A u nás je to MOuses, který jí vrací to, jak mordovala Rumouše.Budiž jí ke cti, že tiše trpní a nepřkousne ho zmetka pekelnýho 😀
Mam pocit zmaru, kdyz stene na osloveni ani nehne uchem.
ano, ano, proto se mi svíraj ty útroby, protože vím, jak Ti je. A když člověk není úplně vyladěnej, tak se to hůř kouše prostě. Vydrž a já Ti držím palce.
. Otravi ji natolik, ze se Ruzice na neco vyprdne a jde radsi za mnou pozalovat.
a Růžence vyřiď, že soucítím i s ní. Rumouška mi vždycky bylo hrozně líto a měla jsem kvůli němu výčitky. Veliký, hodně.
Petrs01
kušuj, je to milý stvoření, skřítek. a koukej na to tak, že Tvůj úkol je ji přechytračit – to máš přece ráda – a dovést ji k tomu, aby vnímala taky jiný věci . Bubišková to má taky hozený jinak, než měla Bubi, která byla dravá do toho se něco učit. tak to tak prostě je. Máme jen votočku, ťukni-ťukni, čmuchání, nošení kapsičky a honění kolem něčeho.No a? Dyk vono to nejni podstatný. POslouchá? Poslouchá, tak si člověk může užívat courání s čoklem prostě jen tak povenku. Se zaměř na ten aport, ať se nenudíš.
Thielli
My proste na lehatku pod palmou nevydrzime. Nas to nebavi 😂
naprosto chápu
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem PetraK.