Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fifi

Brypodvecir vespolek,
    koukam, ze Thielli si plnymi dousky uziva dovcu. Nevim teda, proc tahala ty 12kg plavky, kdyz je ani nenavlikne – muze je tam nechat a nabalit vic caje. 🙂 A hlavne by mohla fotit a fotit, to by byla pak hodne hadanek do zasoby pro pani domaci. 🙂 Jak dlouho jeste bude Thielli bloumat po plazich a platit pokuty, kdy se vraci?

Cernej caj
    Auvajs, co se ti to s hnatkem prihodilo? Fakt od fusek, nemohlo te neco dobnout?

Ja hlasim, ze dneska probehlo ocko – Ruzenec i Pepin kombi vakcina. Mno, Ruzice zase kosik, je tam chudak po vsem, cim si prosla, ve stresu a sla by ze strachu kouskous. Vazi, devenka moje cerna, krasnych necelych 33 kg, vetka ji chvalila za krasnou kondici. Pak nastoupil stryc, to bylo jinsi coro – zivelna pohroma vplula do ordinace, odhalil svuj americkej usmev z novych prednich zubu, vitacka s vetkou, malem ji urval retizek a culik… Pigaro ani nezaregistroval, aspon neco nauceny na pamlsky ma – stuj s prokrmovanim. Jedna kulka stale nesestoupla, takze jestli mu nesleze, budu to casem (az to dospeje atd) muset resit. Dodam, ze to hovado pruhaty vazi v cca 4 mesicich (sedite?) 17 kg!!! 😀 Takze uz vic nez pul Ruzice, stihlon s tezkyma kostma. Mamma mia, kde se to zastavi. A kdy on se zastavi, kdy se nejak srovna, to by me taky zajimalo.
    Vikend s nim nebyl vubec jednoduchej, zase mu hrablo v palici a tekla krev (moje), software deleted. Zpruzelej z rostoucich stolicek, total ignor, vzteklina vztekla. Klec a CBD kapky ho zachranily od zahluseni, dlouho jsem si musela rikat oooooom.