Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
tak v sobotu-pečení+házení pečiva-lítačka jak by řekli sportovci na krev-k peci,zpět,paleta,zpět,k peci,zpět-fakt jsem mezitím běhala,a když mě vchladařka zdrabala-dávala jsem plechy do pece,v ruce ty plechy-ne založený,nebo dolů a v nich nic-prostě v rukách ty plechy,a kolegyně házela s termáku dopek,prohodily jsme spolu 3!věty a chladařka-nekecejte a mekajte já musím dělat chladáK!!!!!
tak jsem jí řekla,že dělám a řekla jsem jednu větu-s tou se fakt nedá existovat….:-(
pak hlavní kasa-vele nepříjemná zákaznice,které nešlo vysvětlit,že 3 kusy na osobu a den,neznamená-15,10,6…neznamená přjít 3 krát znovu…
tak byla tak hnusná,že jsem zavolala šéfa…
pak milion lidí,protože vejce v akci,protože sobota dopoledne…
no vypadla jsem ve čtvrt na 3-tak skroro hodka přesčas…
dojeli jsme dom,já šla chvilku ze psama po dědině,poak vyčesat Žeryka,ořišmiknout mu nohy,bříško,ostříhat hlavu,
čísnout Dafču a odpadnout….
v neděli byla místo chladařky má oblíbená bezva milá kolegyně-dělala chladák,a je moc fajn
takže jí nevadilo za mě dopéct a nachystat 3 plechy bagetky,když jsem až na kase zjistila,že není napečená..
opět jsem běhala mezi pecí,obchodem,pečivem,jenže ke všemu jsem si musela chystat a hledat 4 druhy dopeku v termácích v druhým skladu..
což znamená vyházet xxx bedn,zkistit,že 10 bedn bramborového chleba,ale kaiserka natural je jinde…
když jsem celkem rychle našla korn bagetu,byla jsem tak ščastná,,že jsem skákalla a tleskala výskala…šéf zíral co blbnu,tak jsem mu říkala,že se takhle raduju,že jsem to našla rychle…
kolegyně,říjala,že si myslela,že se mě něco stalo…ale že u mě viděla stát šéfa,tak si řekla,že asi dobrý:-)
no hladání dalších věcí už vůbec nepotěšilo,zdržuje to,když si to ke všemu musím hledat/chastat,do toho hvízdá pec,do toho to tam naházet,dovézt a sedm hodin se blíží…
bez přehánění jsem furt běhala sem a tam…..,
hlavní kasa,opět moře lidí…..
skončila jsem kolem druhé,tak půlhodka přesčas…
dojel Martin,šel nakoupit,dovezl pejsky,tak jsem to s nimí vzala k hudebce,tam nás vyzvedl a jelo se dom,Dafi se teda za celou dobu nevyvenčila a zastavovala se a otáčela,kde je Martin??
tak vycházka rochu naprd…
ale venku byla,prošla se…
večer chvílu kuckal Žeryk a chvílu sípal…
pak teda dobrý…
dostal konzervu s masem zalitou vodou…teplou…
já večer rychle zametla,setřela zem,nádobí a odpadla,jo zašila jsem Martinovi džuznu u gatí…
dnes ráno oba ranní-Martin už šel do práce
tak vyvenčit naktmit psy,
a v práci zase pečivo,pečení….
zase honka a když mi šéf řekl,že někde je tvarohová taštička a musím ju najít,někde v mražáku,tak se mě chtělo brečet…
bylo za dest minut sedm..
měla jsem se fasovat,jít na záchod…,
tak jsem šla za svou nejoblíbenější kolegyní-20letá bezva fajn šikovná holka,milá,šikovná,neržkuje,umí makat,přitom si nenechá nic líbit..
tak jsem za ní šla,at mi pomůže,že mám ještě vyházet 15 plechů a je moc hodin..
tak šla hledat tvarohovou taštičku…
přitom to má být nachystaný od večera….
no nic..
2 hodky hlavní kasa,pak dvojka,
vybalení 3 palet drogerky…
10kilový pytle s granulama..
konzervy,kdy většina se nevešla a to co se vešlo bylo dole na dně a dát se to tammuselo,protože to bylo v kaci..chudinky moje nohy,záda…
ještě vybalit půl palety sladkostí a ve čtvrt na 3 dom….
zase o třičtvrtě hodiny dýl….
k autu navrch jsem lezla jak chromá..
věci na vyprání a nákup…
dám prát věci,dopiju kafe a pudu s čoklama….