Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pátek, pátek, páááátek tudíž já mám svááátek! Odpolko poutikám brzo domů a začne volníčko. Mám dokončené dvě skříně z asi třistapadesátisedmiapůl 😀 vánoce se blíží, musim to stihnout 😀 😀 😀
    Fčéra jsem vytvořila lůůůxusního saláta a brokovnicovou poblifku s řapikatým celerem. Mňam. Brtnik ani neprotestoval, že dostal takovou nálož dvou neoblíbených zelenin 😀 😀 , neb brokovnice a řapíkatý celer nejsou mezi jeho fábority. Ale voblizoval se až za ušima. Ohaříci měli po venčení velkovolno, nikdo se jim nevěnoval, tak byli votrávený jak švábi 😀

Kimi – to je supr, že to takhle dopadlo, paní je moc hodná. Jen jsi moc hodná, já bych tomu šmejdovi nedopřála ani tu hromadu hnoje, hajzlovi, nahej a do ledový vody a bez žrádla! Kdyby paní potřebovala, taky můžu něco dodat. Min. vodítko, obojek a košík,vše jak nové plus nějaký míčky a kroužek – přinesla mi kolegyně pro útulek, takže klidně pošlu přímou cestou, je jedno, kde to pomůže. Případně přihodím nějakou dobrotu. Tak dej když tak vědět poslala bych to. Je moc hodnááá!

Mirka D.
    tak snad to bude se zádama dobrý, no. A je jen dobře, že Dafuli nikam netaháš, nechápu Martina – ještě navíc, když Dafča sama nechce.

Mám starosti o Thielli 😀 😀

Attachments: