Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
Mirko,
taky nechci prikladat pod kotel, ale on je ten tvuj muz fakt momentalne zaostalej? Na dietu prdi, kdyz ma zadovej problem, prdi na to.
no chůze by byla na bederku fajn,kdyby chodil…,
ale on bud chce jet někam autem,nebo nevytáhne paty z domu….,
Twe, me kdyz chytla ta plotna/skriplej nerv prdelni, po Novym roce hned co to slo rehabka, porada, cvicit nic hned neslo, chodit neslo (takze ne vzdy to jde hned rozchodit), ale aspon jsem s tim neco delala, za par dni uz jsem mohla najet na cviky. Ponozky, boty, ba i sednou na wc bylo sileny, nemam poskoka, musela jsem si pomoct sama. A ty si taky pomahas sama, kdyz te neco boli, opakuju svou otazku, kdy si ty zajdes na masaz, fyzio?
Jinak muj zadoproblem bude zavrsen zitra fyzio, este porovna mistr muj hrb, bederku a vymysli mi cviky na miru. Bo s hrbem a ted tou seklou prdeli to nebude jednoduchy.
Zlatko
Diky za optani, tatka byl prevezen minulej patek do CB, ohledne cesty si ani nestezoval. Spis frfna jeho spolubydlici, bo otec chrape. Ale zatim se hoji dobre, berluje, rehabilitovat muze az za nejakou dobu, ted musi srustat. Takze to uz bude doma a resit se bude vse tam.
Milo
Hele, na tý druhý fotce už to kouká docela ochočeně a láskyplně
Castecne ochocene. To je pohled pred skokem na cloveka. 😀