Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsem bohatá! Podařilo se mi pořídit 40 kg pytel slunečnice!!! 40 kg!! za šest stováků!!! Pravda, bylo to fčéra dobrodrůžo a navíc jsem zjistila teď ráno od kolegyně Brtnika, že pravděpodobně mám stejně výhodnou možnost o dost blíž, ale to neva, tetkon sem bohatá a to až do příští zimy a můžu rvát ptactvo provijantem vo sto péro!
nevíte vy, dámy intronétově a mobilně zdělaný, proč mi ten všivej telefén a mapy včéra odmítly spolupráci? Prej nejde používat poloha, šécko bylo zapnuto a nic, nic. Brtnik tvrdí, že to je proto, že odmítám ty jejich debilitní aktualizace – ale jak může aktualizace teleféna souviset s polohou na mapách.cz?
Thielli – mávala jsem do každýho letadla, co nám dneska cestou kolem Ruzyně letělo přes hlavu, Asi tam ešče nejsi, ale kdybys náhodou byla, tak ať Tě neprošvihnu 😀 . Ještě jednou krásnou dovču.
ale že i ty sis dala ranní veselý spot.
no to si piš! Ten gezich madmazél Noár je dokonalej. Do-ko-na-lej!!!!!! Jehehééé hihihííííííííííí, boží.
Kimi
přidávám se k Fifijový, Bravecto bych do něj neládovala, stejně jako očkování, proočkovanej je za svý dlouhý roky hodně. A jestli má nádor a vet je rozumnej, tak onko pacienta nebude očkovat sám od sebe, když se šmrdolíte kolem domu. Přeci jen je to všechno děsnej koktejl.
Mirka D.
. Jeho volba, jen by se mel pak obstarat sam a ne ty kolem nej skakat. Podotykam znovu, co tvy rehabky a naky rozmazleni se?
a tady se taky přidávám k Fifijový, mně to totiž fčéra zvedlo mandle, jen jsem to celý, co jsem napsala smázla.
sežrala jsem svůj snídaňovej obloženej chlébik a mám hlad!!!!