Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
k čemuž se váže taková přihod z práce..
k výletům..
já dávám na fjsbůk fotky ze psama,některý-třeba ze zimy,jak jsou tam za sebou jak vláček-a do toho modrý slunko-je z vycházky-všichni 4-lípa,les a od lípy dolů ve sněhu…prostě za barákem
pak fotka Dafi+Žeryka na lavičce-sníh-ta je kousek k lípě-naše nejkratší venčící trasa….
pak jak Dafi stojí na motoru -nebo výfuku z traktora-+fotka jak mi nese klíče od vrat-tak to jsou obě fotky ze Ž.lesa-první odbočka,focený po Martinově ranní-asi 5-10 minut cesty autem,kolečko po pařezech 20 minut,zakončený tím,že mi s Žerykem nosily věci-já měla ten den volno…
vycházka chvilku,od baráku kousek
pak tam mám fotku ze Silvestra jak mě pusinkuje Žeryk-a jsou tam všichni čtyři-vycházka ani ne hodinu,10 minut od domu autem….
1vlaková zastávka…
no a fotku z Milotic+fotku Moravskýho krasu před týdnem
a fotky 4 psů na stromě jak jsme byly o Vánocích z máti v Kozlanech-taky kousek odtud,krátká vycházka
a bavím se o vycházkách přes zimu ted co mám na fejsu-2 výlety!-Milotice,Moravský kras
výletečky-kousek od domu autem,ne moc dlouho venku
a pak vlastně za zahradou…
no a ve čvrtek ve sluchátku šéf-Mirečko,jdete zítra do práce?
já-ne
on-proč?
já-nechodím 7 dní ze sedmi
on-proč?
já-protože mám rozečtenejch hodně knížek!(četla jsem si i o přestávce,šéf mě u toho viděl)
kolega-protivným tonem-nooo,knížky,knížky,hlavně,že se furt chlubíš výletama!!!
na fejsu!!
já-no tak máš jezdit taky!
on-já jezdím,neclubím se tím!!
šéf-ty vaše fejbuky…třeba se chtěla Miračka podělit s přáteli….
-já-no,třeba,ta fotka,jak tam Dafina stojí na tom motoru,to je aby si lidi uvědomily,co je za bordel v lese,taky je tam umyvadlo,obří pneumatika a odpadky…..
a šéf-to tam beztak odvezl …
já-záchvat smíchu na celej obchod:-D:-D
kolega-noo,jak bych to tam asi vezl??
šéf-máte dobrý auto,ne??
já-smích…:-D
tím,se debata uzavřela,s tím,že jsem jen prohodila-bože,člověk jednou za měsíc vytáhne čapy z práce na výlet-myslela jsem tím kras a Blansko,a je kolem toho keců a drama….
kolega mi pak nabídnul dortík,dýmka míru vykouřena,válečná sekyra zakopána…
na fejsu su ve skupině ÚŽASNÁ MÍSTA V ČESKU
jsou TAM PŘEKRÁSNÝ FOTOGRAFIE Z VÝLETŮ-HRADY/ZÁMKY,PŘÍRODA,MLHA/ZÁPADY SLUNKA
ano,dávala jsem tam fotku z Krasu a Milotic a Bukovanského mlýna..
moje fotky mají 30 lajků v této skupině 😀
a ostatní tisícovku lajků:-)
ale prostě mě nikdy nenapadlo,že by fotky z mých pidi výletů,případně fakt za barákem mohl brát někdo jako chlubení..
já fotky z vycházek a výletů beru jako inspiraci,nebo se prostě kochám….
a já se ráda kochám krásou naší země,
případně krásou objektů…