Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fóra Ostatní Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fifi

Maya
    tak ty genetice rozumis, vymysli, z kterych plemen by se tohle brindle nebo zihani mohlo vzit. 🙂 On je k lidem bezvadnej, lisa se ke kazdymu, neboji se nikoho, hned kazdyho zacne hlodat (steneci zakus). U vymezovani si neceho doma jsme meli a mame boje, odstrcis ho treba jen lehce od lednice, do ktery chce vlezt (od zacatku neexistuje, e-eee), jeho reakce na prvni dobrou = chytnu te za tu nohu/ruku ne v uplne dobrym. Ale uz se to lepsi.

Jinak hlasim, ze se mi povedlo se v sobotu spratkovi prvne uspesne schovavat na prochajde, hned 3x za sebou, uspesne ve smyslu, ze me i hledal. 😀 A pistel u toho uplne stejne, jak kdyz byl ze zacatku treba jen pul minuty za dverma, nez si dojdu na wc. To byla vitacka, hlodacka.
    Par fotek mazlych jsem stahla, mejdlicku uz chcipala baterka.
    Moje ruka po konfliktu onehda kvuli luxu (nekdy predevcirem jsem sloupla strup nejhorsi, bylo to hluboky, betadina rulez), na foto uz je skuba od mlicnyho spicaku trochu zatazena. A pak nejaky to pretahovani, jen pro porovnani velikosti stenatka a Zlababy.