Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

MirkaD

tak v pátek volno
    po ranních vycházkách,cvičící s Dafi a větší s Žerykem a PAVLOU,
    PROBĚHL NÁROČNÝ ITALSKÝ PÁTEK-na téma-já-všechno mě strašně bolí,sozva lezu,potřebuju nic nedělat,ležet,trochu si večer zacbičit,chvilku ze psama a ODPOČÍVAT!!
    Martin- pones,odnes,nemůžu natáhnout ponožky,gatě…
    on nervní,vzteklej,že ho bolí záda
    já nervní vzteklá,že jsem sice stihla ráno pejsky+vycházky,ostříhat Martina,ale pak ale pak-ENDE,
    a odpočívat nemůžu…
    takže oba vzteklí,nasraní vytočení,oba jsme chtěli klid a at se někdo postará-já o něj-což bylo nad mý psychický možnosti
    on at já se postarám o něj-že ho ty záda faááákt bolely-NEKECAL!!
    jenže já sotva lezla….
    no prostě pátek-volno naprd…..,
    došlo k tomu,že kdyby on měl zdravý záda,tak já bych zbytek dne ležela,a on by kolem mě lítal-nemyslím doslova!!!
    takhle jsem nemohla ležet a musela lítat já-což jsem nedávala…
    to je ten důvod,proč jsem mimo jiné nechtěla děti…
    protože kolikrát sotva lezu…
    a když do toho je něco tomu druhýmu,tak je to peklo…
    do toho začalo být divně Dafine-po vyčurání na dvorku,třesavka,jak kdyby tam bylo mínus 40…a byla tam hodinu…
    přitoom vycházku ranní měla cvičící-kdy měla 2 krát sedni/lehni,jinak hoodně chůze,obíhačky+aprtky,packy v sedě,zase aportky,
    prostě byla v pohybu,a ochotně a spokojeně cvičila,užily jsme si to…
    si neuvědomuju,kde by se mohla prochladit
    na vycházkách hlídám,,aby byla v pohybu,den předtím běhala po tom hřišti k lavičkám,spokojená,dobrá nálada-její dobrá nálada….
    v sobotu,poté co chodila v noci čurat,několikrát..
    tak jsem ji nechala doma,a šla chvilku ven s Žerykem,Dafi že nepůjde nikam,jen na dvůr,doma se zakrývala
    v práci mezisměna,o půl šesté jsem skončila-kasa+vybalování-pohoda byla,
    dojel Martin,já šla chvilku s Žerykem,bez Dafi,
    ta doma zakrytá,v noci s pátku na sobotu u ě spala,taky zakrtyá…,

já večer četla příznaky nemoci psa štítnou žlázou-
    patří tam-zimomřivost-tím trpí několik let,-to je to jak jsem říkala,že po chvilce venku ve vlhku,zimě,syrovu se klepe,klepe se i 5 min ut v bundě u vlaku,zarostlá…
    srst má v zimě dlouhou,hustou,tvrdou,nosí tlustou bundu někdy i pod to svetr…
    -bylo tam i apatie,neochota k povelům,močení-čurání-k té nemoci štíné žlázy u psů…
    -TAKŽE-bud se jí zhoršila štitka-prtožže dostává pidi dávky-čtvrtky s pidi prášku,a možná jsou ted ty čtvrtky pidi…..
    -nebo si prochladila záda/bříško…-i když se snažím,at se na vycházce hejbe,na dvůr nosí bundu…
    tak nevím,když ju pouští máti/Martin čurat-jestli se vyčurá a jde hned dom-což někdy dělá..
    a někdy chodí po venku 20 minut!!v noci…
    já jak kretén stojím venku v noční košily a řvu na ni at jde dom…
    a když svítí slunko,má tendence si sednout na terase na pelíšky….,
    -NEBO-nežádoucí účinky těch léků?????
    -žere,pije….večeři snědla,jen se po minutovým vyčurání klapala i s hlavou-včřera…
    v pondělí jdem na veterinu….-su zvědavá….
    do noci jsme se včera dívaly napřed na film,pak na koncert LUCIE
    Martin mi koupil na omluvu sachr dost se šlahačkou a omlouval se za pátek…
    !!!!!!!!! mohla být taky vypsychařená z toho pátku?????

jak jsme po sobě furt hučely,já psycho….,
    ona je na tyto věci hooodně citlivá….