Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fóra Ostatní Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka

Fifi

Thielli
    Pohlaď za mě obě hlaďounké široké tlamky.
    Ted se na chvili obe zaklaply, tak vyridim. 🙂 Ty podrb ty svy uzky vyholeny sosaky za me.

Asteris
    Na fotkach je vsechno hezci. 😀 Je to smrade pruhaty. Ale ucel splnil a plni, Ruzenka ma opravdu zase jiskru v oku, ona zamrzla mentalne kvuli kastraci (pyometra) nekde na dvou letech, psychicky mi prijde nedospela oproti drivejsim fenam. Akorat ted je dulezita, si vychovava konecne maly smrade dle svyho, i kdyz po svym prastenym zpusobu.

Maya
    Me by taky hrozne zajimalo, co v sobe Pepin ma za mix. Sebevedomej smradecek, normal uz hlida drsne za plotem (prezubujici stene?!), klidne si zustane venku na zahrade, kdyz si tam musi neco doresit (vyhrabat, vyzkoumat, vysondovat). Ocicka ma obcas sikmy, vztekly to je jak sto divych svini, kdyz se mu neco nepozdava. Aspon malinko zacina s clovekem ted komunikovat, uci se lidsky reci pozvolna.
    Nektere entity me strasi picbumem, stafem, ze v sobe ma. Mi to spis prijde jak cast rtw nebo jinyho hlidace, jak kdyz neco ala fila, plus cosi prastenyho. Mix mixu, viz jeho mamina. Oproti Troldovi, kterej byl spis do kolie nebo neceho ovcackyho, tohle je jednoznacne vic do primitivnejsich vemen. Si umim vybrat. 😀