Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak fčéra jsem rozhodně neměla svůj den teda. Těšila jsem se s čoklema ven, ale blbě jsme se domluvili s Brtnikem a ten mi s nima vodešel, než jsem se vyhrabala, takže jsem si zase svlíkla celej ten cirkus, co člověk takhle v zimě musí oblíknout – mimochodem – jsem se musela smát těm fotkám, co vytvořila Petrs a Peťan, jak u nás byli s Pisklou, páč jak mám na sobě těch 682 vrstef – tak já vlastně podle těch fotek nemožu ani připažit 😀 😀 od tý doby se snažím dávat si na to pozor a nechodit jak Golemééé 😀 😀
    No a tak jsem místo venčení jela nakoupit. A! Natankovat! To je pro mě dycinky výzva 😀 😀 . Doslova, páč zpravila radši jdu a vyzvu obsluhu, aby si na mě dávala pozor 😀

černej čaj
    Hrozne moc fajn to s nima bylo, uplne me ten obed nabil.
    to je hezký, to je hezký

kde jsem mivala i 5kg zavazi sotva pohnu holym ramenem:D
    důležitější je, žes pohla oblečeným zadkem a s tím cvičením začla, ne? 🙂
    ma piezo
    copa to je?

Thielli – chudero, to v tý čekárně muselo být peklo. Já vím, že jasně, člověka potkávají hroší věci v životě, ale …….. když má člověk tohle nastavení, tak to dobře nedělá. Doufám, že aspoň pan dochtor/ka pak napak dobře udělal/a

Fifi
    Brrr, kez by se tejden nemohl vysrat.
    přidávám se s upřimným přáním. Tyhle týpky fakt miluju. To je jak na dálnici, když se nalepí na zadek auta a začne blikat, když jedeš v levém pruhu a před tebou je dalších x aut, protože někdo vpředu zdržuje. A co Ty s tím jako můžeš udělat???? Je to debil a jako debil má právo ……….se nemoci vysrat tak leda 😀 Dělá zbytečně dusno a může způsobit nehodu. Nikdo totiž v tu chvíli nemůže nic dělat, když to někdo vpředu ušpuntoval a do pravýho pruhu se vjet nedá, protože tam je plno. Uvažování těchto bezmozků mě nepřestane udivovat. Tuhle tohle přesně bloncka v meďáku předváděla. Tam to ale nepřekvapí, protože tam se o uvažování ani hovořit asi nedá. (Normální bloncky prominou, tohle je spešl sorta, neb mít ráno za tmy v autě sluneční brýle vypovídá o všem 😀 😀 Jako autfit asi dobrý, ale … ehm ve tmě se to nedá hodit ani na to, že třeba potřebuje ze zdravotních důvodů :D)

Trochu na nej zacinaji fungat pamlsky vysoky hodnoty
    no tak hurá, aspoň něco!!!! Ejch, co já se tehdy nahledala toho, co Tali zaujme -od obří kosti, přes zavářku, paštiky až po….. dětskou výživu v pytlíčku, s takovým tím cucátkem, to milovala a miluje dodneška. Zkus to na smrada malýho, třebas by to zaujalo .

VELMI silny lovecky pud
    jak tam člověk může čekat cokoliv za plémě, tak u těch bulloidních čoklidů je to halt někdy extra silný. držím, držím furt.

tatu zitra prevazi do CR sanitka,
    v přeskáčích, tuším teda? Ať dobře dojede.

Kimi
    Tak Šediváčkův long se pořadatelé rozhodli předčasně ukončit pro nevyhovující podmínky – déšť, silný vítr, mizející sníh

počasí tomuhle sportu poslední roky přestává přát 🙁 kdyby to bylo o chvíli dřív, sněhu bylo habakůk, škoda, že se to nedá naplánovat, to počasi.