Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
Brypodvecir vespolek.
Jsem dneska mela cest se zjevne velmi cholerickym ridicem tranzita. Stojim na semaforech na krizovatce, kde jsou v obou smerech dva pruhy (pruhy jako pruhy, ne jako Pruhy 🙂 ), chci odbocit doleva, ale musim i na zelenou davat prednost protijedoucim + jeste chodcum, ktery maji v ty vedlejsi taky zelenou. Kolikrat odboceni vyjde treba az na druhou/treti zelenou, je tam srumec. No a ten kokos za mnou chytnul nerva, asi by se do naky mezirky vecpal driv nez ja (jenze dachnicka ma pomalej rozjezd). Zacal to za mnou turovat, nalepil se mi total na prdel, dalkace… Kdyz se mi konecne povedlo odbocit, musel me debilek agresivne predjet (malem to naboril do protijedouciho) a pak vybrzdit, si fakt pomoh. Brrr, kez by se tejden nemohl vysrat.
Dennyky
jsem vyprávěla Romanovi o taťkovi, tak se smál a prej mu jako rozumí 🙂
Prostě chlap…
Jojo, verim, berou to jinak. Mame z tatovych kamosu uz tika oko, meli mu do nemocnice prinest veci, kdyby ho tedy prevazeli do CR. Este mi rikala: „Doufam, ze mu vezmou i boty.“ Protoze do nemocnice ho vrtulnik priletel v preskacich, zeano. No a co myslite… Tata je bez bot. 😀
Pekna reko, doslova od podlahy. To bude bytecek jedna basen, drzim palce, at vsechno dodelate bez nakych lapalii.
Esusova
vnímal by uhlazování i venku?
Ani omylem, by mi ugrybnul ruku. 😀 Trochu na nej zacinaji fungat pamlsky vysoky hodnoty, dneska jsme trenovali privolani na obr zahrade u znamych, kde maji sousedi lamy. K dalsim zajimavym vlastnostem strycka Pepina pridavam VELMI silny lovecky pud ve stylu kill it! Bude veselo. 😀
Cernej caj
Ses dobra s posilovnou, me by tam nikdo nedostal. A stesti, ze mas plynovej sporak – simte, cim ho teda jindy zapalujete, kdyz ne sirkama?