Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

MirkaD

Čajíku-tak blbý bez elektřiny,my to máme jako překvapení dne vždy…
    to stejný z vodou…
    bývá to v telce,když ju nevidíš tak nic nevíš-jako v Bučovské telce…

Denny-zvládněte rekonstrukci,obdivuju všechny kdo se pustí do stavění čehokliv,

Thielli-u nás s dovolenýma-dokd jsem bydlela s rodiči-tak do desti let na chatu v lese podnikovou od KAMENY,táta byl kameník
    chata v Nedvědicích,takže bez plotu..
    od mých desti let,kdy jsem dostala Kima,tak jsme kvůli němu na dovči nejezdily,
    máti stejně od mých 12 let marodila,
    furt neschopenky na nervy,záda,žulčník,dělala uklizečku na policajtech a na invalidní důchod to nebylo
    na rehabky,fyzio a nic ze zádama nechodila a necvičila,že prý se nacvičí v práci dost…
    každou chvíli byla doma rok/půl roku…
    s prvním klukem-vtah rok a půl,borec z dědiny,mamánek,kterej musel poslouchat rodiče,mě 20,u nich se muselo furt makat-pole,zahradamzvířectvo-zabijačky…a tak..
    na rande jsem sázela brambory…
    no takže s ním týdenní dovča v penzionu-výlety po okolí s jednou dvojicí autem,a s další dvojicí jsme seděly večer u karet….
    dovča byla ajn,i když nepsí
    s druhýnm přítelem -7 let vztah-dovča 3 dny-spíš výlet-víkend-Liberec-ZOO,botanická zahrada…
    druhý dovča 5 dní-Hradec Králové,safari, a denně 2 zámky+muzeum
    bez psů,zakončené vyjíždkou na koni půlhodinovou-jsela jsem já se zaměstnankyní-nejhezčí půlhodina s celé dovči
    s tím, druhým přítelem jsme za 7 let sjely hooodně hradů zámku,zřícenin,i ze psama
    a ted-vždy v létě 4-5 dní v BK-a odsud výlety+Moravský kras každý rok…