Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
No me treba fyzio rikala ze dnesni koda barefoot je desiva pac to nosi kazdej druhej bez ohledu an svoje nejaky neduhy a treba pro me uplne nedoporucila barefoot, ackoli ja po takovych neco mezi barefoot a normos teniskou zjistila, ze pro me to neni tak ona mi to rovnou zakazala:D ale sama to vim.
Pokud ale to nekomu pomaha, proc ne. Jen je teda problem zacinat hned na asfaltu, to chce mekky pobrchy
A nejaky protahovaji na ostruhu zabira? Ja nekde cetla, ze muze vznikat i z nedostatecnyho protahovani achilovky…
Ale vlastne pi cvicich sem se nikdy primo nepidila, ale taky je to muj trochu strasak, prijde mi, ze neznam snad nikoho pres 40, kdo by ji nemel a letos mylnik prekrocim tez… tak jestli tomu jde nejak predejit.
Na hrocha:D mam jednoho hrocha obcas v posteli, tak si budu misto nej predstavovat thielli:D
Petrak
Jj, je to super takhle uchovat vzpominku:)
Ja to vim od pondeli, ze ten proud nepujde ale nahradbi volno sme resili v patek… a poslali tk normalne mailem, info na obci 1,5km odtud by mi bylo prd platny, kdyz tam chodim leda k volbam nebo hlasit psy.
ALE! Mam baterku, nasla sem sirky a muzu si uvarit caj v hrncu na plynu:D