Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Zabila mě slečna hnědá vedle 😀 😀 To byl báječnej nápad, vyrobit pudlí kotec. Přijdu, jdu zkontrolovat čokle a……pořůrám se málem smíchy. jehehééé. pomoooc, ať žijou půdle!
A já měla fčéra tak hodnou Talinku, že byla skorem černě kudrnatá, jak byla hodná.
Thielli
ne, myslím to,jak se chováš zodpovědně – nejím maso, jezdím kolmo a tak jkao podobně.
musim sedět na dně a čekat, až zmizí, abych mohla vylézt.
😀 😀 : D: D pomoct! ale, já se nesměju škodolibě, já se můžu smát, protože já jsem kdysi na dovolené v Lednici – MĚSTO, NE TA KRABICE CO DĚLÁ LED DO PITÍ! – při koupání zjistila, že mi nějakou záhadou způsvitněly moje plavky. jako že hrozně, bylo to horší, než kdybych byla nahá, takže, když mi to můj drahý řekl, poté co si utřel slzy a nebyly to slzy dojetí, jsem upadla do vody a se nejdřiv plazila na mělčinu jako tuleň a pak sem se přitiskla k muži svému – a nebylo to z lásky a jako cirkusové duo Čverda jsme pochodovali na deku, kam jsem zase upadla a celou se omotala. 😀 😀 Výhoda byla, že jsem byla cca 25 let stáří a pěkné figury, ale i tak. No takže posléze když jsme se šli koupat na druhý den na Vranovskou přehradu, kam jsme přejeli v rámci našich šílených dovolenkových přesunů, kdy jsme každý den byli někde jinde, jsme šli tudíž do nejzapadlejšího kouta, abych si mohla vlézt do vody ale hlavně z ní pak taky vylézt bez toho, že mě fšicí uvidí. Jediný místo bylo přímo u přehrady. Kde byla voda ledová jako kráva. A ledva jsem do tý vody vlezla, přišla tam partička pubošů, posedala si tam a jala se konzumovat pívo. Když jsem už byla obalená asi tří centimetrovou vrstvou ledu, šla jsem radši z vody na břeh, kde se válel Brtnik opět v slzách. Takže……….já vím jaký to je!
Bojím se, že nedám ty všudepřítomné toulavé psy… nejraději bych si kufr narvala sušeným hovězím.
no a tomuhle rozumím taky. tohle by mě taky fakt zničilo. ZVLÁDNI TO CELÝ! Bude to nakonec fajn a s tátou si to užijete.
Každému jsem dala konzervu masa a vodu pak ho odvázala. Tamní pastevci na mě jistě rádi vzpomínají.
škoda, že jsme se neznaly, nasušila bych Ti před cestou otrušík, pozvala bys chlapce na kávu 😀
s patou vůbec nevím – já kdysi byla na ultrazvuku a nějak to asi pomoholo? Ani nevím vlastne 😀 Ale neměla jsem to nějaký strašlivý, je to sto let zpátky.
ahá! Koukám, že Kimi píše o tom samým,
Nešly by ty ostruhy odstranit ultrazvukem?
tak si to asi pamatuju dobře
Fifi
já na TEbe a Pepina myslím furt.
na nej s nateklyma dasnickama a prezubovanim funga vyhlazeni. Jakoze tu vzteklinu prudivou po vychazce vyhladit,
vnímal by uhlazování i venku? Mně s Tali tehdy pomohlo třeba to, že jsem jí zpívala 🙂 . Šli jsme a já jí broukala: „Talinká malinká, to je naše poděšení, Talinká malinká, to je pipina.“ a snažila jsem se „vnutit“ jí tu chvilku klidu a hlazení. Občas se to i povedlo, ale ne v začátcích, to vůbec.
prevoz do CR zitra ci pozitri, laskuje se sestrickama, berluje pod dohledem…
tak huf, že aspoň tohle běží dobrou cestou.
. Dvakrat do stejnych pruhu nevstoupis…
třeba jednou, časem jo 🙂 . třeba nás překvapí. Moc bych Ti to přála.
U nás taky vichr, měla jsem aji strach o Mousesa,kterej, že po žrádle ešče musí ven, a byla ráda, když pak přišel chrápat domů. Když je hnusně, má bejt dobytek veškerej ve stodole, že jo 😀
Asteris
ale posledně jsi mě rozbrečela:
aj, to jsem nechtěla. Ale je pravda, že jsem si říkala, že Zvířetníci budou vzpomínat. Bylo to moc prima setkání tehdy.A je pravda taky, že jsem se při pročítání a kontrole chyb taky leckdy dojmula.
asi to je moc velké, tak nic.
a to je škodaaa!
Kimi
Běží se tu v Orlických Šediváčkův long
a jooo, už? Bože to letí šécko!
Dennyky
Teď jsou všude zástupy lidí.
Houby, fakt? Taky si je pamatuju, když tam nikdo nebyl, jen my.
A křižovatka v brtníkách je nejvíc! Viď PetraK?
jistěže, tam se dycky najdem 😀