Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Asteris

Jejda, tady je zase novinek.
    Tak nejdřív honem, abych to ještě stihla Mileně vše nejlepší k svátku.
    Kimi jsem ráda, že se zdárně uzdravuješ a kosti dobře srostly.
    Nemocným přeju rychlé uzdravení
    Mirko pěkné fotky, musel to být pěkný výlet. Jeskyni víl znám odjinud z Českého Švýcarska kousek od Kyjova, tam jsem byla kdysi v zimě a bylo to moc pěkné a tam je ještě vinný sklípek, a ledopády, to určitě zná Denny – je to její kraj. Byly jsem s kamarádkou před několika lety na dovče v Brtníkách a moc se nám tam líbilo, bezva okolí ovšem to bylo v létě.
    Denny ať rekonstrukce probíhá co nejhladčeji, s těmi okny to je smůla, ale zase ještě, že se na to přišlo teď
    PetroK, musím říci, že knížku po kouskách čtu, moc se bavím, ale posledně jsi mě rozbrečela: dostala jsem se ke kapitole, kde Ešus vypráví o zvířetnickém setkání ve Velkých Losinách a tam se potkal s Arinkou a několikrát ji tam zmiňuje, jak se honili no a už se mi ty písmenka rozmazávaly…..Moc dobře se na to setkání pamatuju – bylo to moje první…
    No a v neděli jsme byly s Emčou na kopci, kam jsem chodívala s Astou i Arinkou (bydleli jsme tenkrát poblíž, už jsem tam moc dlouho nebyla) a jak jsem tak mírně slzela a vzpomínala, Emma se asi rozhodla mě rpzptýlit.