Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fifi

Bryvecir vespolek,
    este stiham pogratulovat k svatku, takze:
    Mila Milo, vse nej k svatku. Rada bych vas nekdy s Robem zase videla, podrb Mysicu, doufam, ze je v poradku.

Ohledne Pepina to shrnu jednoduse. Neni to stene ideal, je to blaaazen. Ted, aktualne dneska (coz zita muze byt zase nekde jinde), na nej s nateklyma dasnickama a prezubovanim funga vyhlazeni. Jakoze tu vzteklinu prudivou po vychazce vyhladit, uhladit do spanku, pak tomu muzete este i smiknout drapecky. 🙂

Cernej caj
    Ty ses zlaticko, prat sefovi bejvalymu tvoje misto, o ktery ses uchazela. Jak bylo psano, treba si te k sobe scucne casem a bude to.
    Ohledne my plotny – nemam zadnyho nymanda na svy zada, srovnal mi i tu plotnu krcni predloni. Vi, co cini, jen ja se nak rozpadam, jsme se vcera zrovna pri fyzio bavili, ze najit naky cviky pro me nebude jednoduchy, kdyz krk a bederka v hajzlu.

No a s tatkou jsem dneska mluvila, boli ho to, prevoz do CR zitra ci pozitri, laskuje se sestrickama, berluje pod dohledem…
    Fici tu zase nakej pruvan, pres den to bylo s destem i hodne vydatny, do toho sajni uplnek, krasa. To by se libilo Troldikovi, tapackoval by mi nart a byl by libeznej. Tohle hovado novy pruhaty ted ze zahrady pritahlo vitezoslavne kusanec suchyho stvolu od libecku a kouslo me to do nohy zase. Dvakrat do stejnych pruhu nevstoupis… 😀