Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fčéra přivezli tuny masénka, takže jsem skládala a hrála tetris v mrazáku. Nakonec jsem to tam i nasázela. Abych pak zjistila, že to ten balik šesti kusů masa, z kterého dva kousky jsem koupila pro slepičky a byla dohodnutá s Olinkou, že jí to hned hodím……….jsou až úplně dole!!!! Úplně, úplně dole.Takže šécko ven a znovu. Ne že by tomu pomohla skutečnost, že dva balíčky ubyly. Nikoliv. No ale tak zase mám na tři měsíce zásobičky, takže cajk. Zvěřina si může cpát pupky z vesela a bez obav. Ohaři se vrátili domů jak tři prasátka a musím pochválit Mousese, že se už nechá krásně utírat. A večer před spaním si na chvilku ke mně po sto letech i přišel. Tak to byla jako velká slavnost 😀 . brtnik je nějakej bolavej, tak se pěkně povaloval celej večer na gauči a já si sedla k počítači a začla vytahovat články na další díl ohaří knížky 🙂
Dennyky
hásky jedete. No jo, jak se na to sáhne, tak to pak jde-když je člověk poctivej – nakonec komplet celý. SE podívej u nás. A budete to mít moc pěkný. Paráda, že se teda rovnou přišlo i na důvod toho mokrýho problému. To už je to tři roky? Já myslela tak max. rok 😮 . Bylo by blbý, mít to celý nový a řešit to pak, takhle se to vezme z jedný vody dočista.
Ta robotí fotka je děsná . A dort je náhodou vyvedenej, jsi šikovnější, než jsme doufali 🙂
Fifi
no Pepin bude ne voříšek, ale oříšek. Budu držet palce, aby s přezubením přišla i nějaká změna. Protože podle toho cos povídala, si ještě mákneš teda.
Petrs01
já myslím, že to o čem píše Fifi je trošku jiný, moc dobře si pamatuju ty prázdný ruce, co člověk má, a tu frustraci. aspoň, že doma je to pan Tulituli, tohle jsme s Tali museli hrozně budovat i doma, prostě jí „vnutit“ (ne, že bychom se jí vnucovali, ale museli jsme se snažit, aby sama měla zájem, aby chtěla mít zájem. Provozovali jsme kontaktní ležení, aby poznala, jak je fajn, být s ostatními – ona nepotřebovala ani toho druhého psa, nepotřebovala a nechtěla nikoho. Na druhou stranu jsme s Tali nemuseli řešit to vzteklounství a zaťatost ve vzteklounství, jako má Pepino.
černej čaj
Moc mu to preju, je to prej dobra firma a zaslouzi si konecne chodit zase do prace rad, jako
tak to je fajn, že se šéf rozhoupal a třebas, až se zabydlí, si vzpomene i na Tebe a přetáhne si Tě tam?
Mirka D.
chudero, máte doma teda lazaret, ty žlučník, Martin záda. Aspoń že oslava ve 4 klapla.
Maya
oni ty patníky takhle musí být si myslím. Je to tak všade. vždy jsou proti sobě a myslím po padesáti metrech?