Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

MirkaD

jsem tu..
    v sobotu krásný výlet..
    po páteční odpolední jsem vstala celkem brzo-v půl 6,udělala tunu nádobí,trošku poklidila,sbalila se a vyslala Martina venčit věř,šel zahradou,brána zamrzmlá,tak šel kousek před vrata a že mě hodí s Dafi do BK,
    Žeryk za dveřma tak štěkal,že ho Martin teda vzal taky-i když jsme věděli,že bude chudák celou cestu blít jak amina…
    moc jsem ho brát nechěla,že mu bude blbě,
    já se chtěla mrknout ne ve Vilémovicích na ty smutný víly,na tu jeskyni,tak Martin,
    no se stejně podíváš do díry,kde ani nepudeš a já pojedu dom…
    jely jsme přes Lipovec,Martin si tam šel koupit tlačenkou,a já pochodovala venku po ůedovce a proklínala ho,že kosa-8,
    psi se vyvenčily a jely jsme dál,
    dojely jsme do BK,já vylákala tatku,at se s náma jde projít,že tu máme Žeryka,tak vylezl,a šly jsme kolem garáží,kolejí,mlýna knížete Salma-Dafi tam skokem na květináč tvrdila,že je to pařez/lavička:-),udělaly jsme okruh střídvě na ledovce,ssfaltce a došly dom,a že pojedem i s tatkem!!!
    do Sloupa,
    dojely jsme tam a šly k hřebenáči a k hotelu,a zpět,a kolem jeskyně kde vždy v létě snídáme,když jsme každý rok v krasu,a kolem říčky,a bylo slunko,
    a zima,a hezky,a nebyla mlha a syychravo,
    a psi byly štastní
    a běhali
    a já byla štastná a furt jsem fotila
    vodu,šutry,jeskyně,vodu,šutry,jeskyně,Dafi ukazovala lavičky,no paráda a smutný víly byly i v jeskyni +krásná soška Panny Marie,pošlu vám fotky v mejlu:-)
    no,pak už jsme jely dom
    Martin s Žerykem dom a já k tatkovi
    já do sprchy*-zmrzlý nohy+zadek:-)
    umýt hlavu,udělat si nehty,a po obědě odpadnout hajííí,
    pak jít na 20 minut s Dafčou okruh po městě,a pak na oslavu mých prosincových narozek…
    v 17,00,sešly jsme se všechny 4
    úpkecaly jsme,já se přejedla-medailonky na grilu.rajčata,sýr-mozarrela,
    štouchané brambory s cibulkou,zázvorový čaj,voda,káva,víno-růžové+martini…
    uf už nikdy nebu jíst a pít
    žlučník ůááááááá
    dostala jsem přání a svetrové dlouhé šaty volné po kolena,a ovocný čaj,
    pokecaly jsme,probraly kde co a v 11 v noci jsem šla dom
    fajn to bylo,
    sešly jsme se všechny 4-kruh zůstal neporušen,nikdo nechyběl:-)

v noci mě bolela krční páteř-táta má tvrdou postel ,furt mě z ní bolí strašně záda,takže blklá páteř,migréna+žlučník….-(((
    hrůza…
    ráno jsem šla na půl ghodky rychlou chůzí s Dafi-kolem koupaliště přes město,
    dopo tv kultura+čtení.
    odpo vycházka s mou zv.druhou mamkou-Palavou,k přehradě,dolů kolem zahrad,sloupečníkem pak přes hlavní slilnici kolem potoka a kolem řeky a přes město-takovej velkj okruh,Dafi kus na volno,kolem řeky a Sloupečníkem,tam jje to kolem potoka a rybníku,hodně všude ledovka,ale dalo se to a pak na kafe a zákusek
    a městem dom
    pokecaly jsme a já se odplížila ležet
    večer venčil 2 krát zatka
    a v pondělí brzo ráno jsem jjela dom
    předtím jsem tatkovi trochu uklidila koupelnu,
    jinak jsem ani nádobí neumývala a nedělala celou ¨nedělí NIC,NIC A VŮŮŮBEC NIC…!!!!!!
    v poondělí ráno po příjezdu jsem zkistila,že je doma Martin-záda v hájí ode dneška neschopenka*má bud sedět,nebo ležet…
    já včerejší dopoledne proležela-žlučník,páteř krční+hlava…děs
    pak odpolední v práci,kde vybalování+kasa+úklid,pak mě vezla dom kolegyně
    dnes tu všude ledvka,strašná i na dvoře/zahradě..tak jsem ze psama dopo anio nešla,jela jsem k psychologovi,Martin pro neschopenku,
    no já pak na odpolední-kasa+úklid
    večer mě vezla dom zástupkyně,že Martinm nemůže dolézt ani na záchod,
    máti u nás přecedovala polívku,ptala se-co budem s Marrtinem dělat???
    se tvářila vyděšeně…
    no nic,musí ho top přejít jak mě přešla migréna a žlučník..
    má jen ležet,nebo chodit….