Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

PetraK

Thielli
    Ale už mi to nebere tolik energie.

no to bych taky ráda. ale zatím se mi to nedaří. jako já vím, že nespasím svět, ale dokáže mě to vytočit doběla. Já si vždycky říkám, jak by se takovej šmejd divil, kdyby ho ošetřoval lékař se stejným přístupem, jako má on. źe by mu třeba řekl, že se k té cévě nemohl dostat, takže prostě ať si zajede do vedlejší nemocnice, že tam mu to vodoperujou.
    a co jsem starší, tím to snáším hůř a hůř.
    Já nemám problém s tím, se uskrovnit v požadavcích – že třeba po přesunu na vesnici nemám poštu dostupnou každý den, že sámoška zavírá dřív než přijedu – protože prostě to je vesnice, uskromním se ve svých požadavcích. Ale ve svým nároku na odvedeno práci to rozhodně neudělám. Protože já se tak taky nechovám.
    Takže v Tibetu v ubytování někde v domečku z kamení nebudu očekávat nic, ale ubytovávám -li se v hotelu, čekám, že to jako hotel vypadat prostě bude, jinak můžu klidně bydlet v tom domečku a nebudu s tím mít problém. nebo jinak – vezmu to u nás – když se ubytuju v chatkách, počítám s tím, že bydlím v chatce, ale když mi v hotelu nepoteče teplá voda a bude mi vrzat postel a nepůjde zavřít okno (jako se nám stalo kdysi na Šumáku), tak s tím problém teda mám, protože to je HOTEL a nemá vypadat jako chatka, když jsem to jako hotel zaplatila.