Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Supr ledofčička. Jsme se málem nedostali od nás z údolí nahoru na státofku! To bylo! A hlavně proto, že dneska má přijet maso a já se kvůli tomu musela vrátit. takže Brtnik zastavil, že to zcouváme a už jsme bruslili. Výborný to bylo. Vyjeli jsme dřív a dojeli pozdějš 😀 . Tomu říkám výhoda 😀 . Ale hlavně, že jsme dorazili v pořádku, ostatní je fučik.

Ten chudínek rýžbejk v Táboře – já bych ty lidi opravdu mlátila do bezvědomí. Takovejhle hnus, chudák malej. snad to zvládne.

Kachna, černej čaj
    s těma popelnicema
    jenže vy mluvíte o popelnici, kterou si platí člověk sám, já mluvím o člověku, jako je Kuskus, který žije v paneláku.

Kuskus

Zlatce dík za info o Kláře Santini a jejich kočkách, sice nejsu na fejsu, ale já ji někde dohledám

jestli dohledáš, tak mi, prosím, dej vědít, já bych taky ráda provětrala bránici 😀 Na fejsu taky nejsu.

e třeba fotka rozhozené Černé slečny jak neví a neví…
    ta je naprosto boží! A koukala jsem, že Thielli už holkám vystavěla „Pudlí kotec“ se tam musim kouknout.

Fifijová, noooo koukám, že Pepino bude pěknej elementál, nudit se nebudeš asi.

smat, vybral si dobrej titul a jestli to bude fakt 15 let tohodle…
    😀 😀 😀 promiň, promiň, se omlouvám.
    A S TÁTOU DRŽÍM MOC PALCE, jako je to fajn, a má tak jako obdiv, ale………. ty jo, pro vás ostatní, nic moc.

černej čaj
    Volal mi muj bejvalej sef a udelal mi deeeesnou radost, ze z toho asi neusnu
    ten asi nebé z Avasta, co? Chtěj tě zpátky, dali vynikající podmínnky??

Thielli
    Byla jsem na Ukrajině i v Číně, resp. v Tibetu
    no panečku!! To jsi šikovná děfčica. A ešče šikovnější budeš, když vyrazíš v tom pyjamas! 😀 😀 😀

Raději bych do Skotska,
    já taky! Skotsko je můj druhej domov, vím to.
    Dokonce jsem ke kulatým narozeninám dostala od Brtnika jako dárek obří sumu, že tam pojedeme, ale – já se bojím lítat a taky se bojím nechat své psy opuštěné, takže to nende. ten čas, kdy jsem tam mohla jet už minul, tak někdy v příštím životě.

kde vůbec je Mirka
    v šichtě.

jinak mě spíš těší ti čokli na dvorcích
    u nás na dvorku:

bude to sice asi u článku, ale to asi neva a jdu se kouknout do kotce 😀 Moc se těším, protože to zase baví hrozně mě.

Zlatka
    Přišlo to vodítko,včera jsme ho s pečovatelkou prohlížely a je super.
    tak to jsem ráda, že bude vyhovovat, přišlo to hodně rychle teda

,jak se je povede odchytit,vezu na kastraci.T
    děkuju za ně Zlatko, děkuju