Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
Cernej caj
Vybal to, cim ex sef potesil? Prachy, odstupny, budes reditelka, dal ti skvely doporuceni do CV? Nenech nas hadat!
Sportovec tata je velkej, ale je mu 77 a fakt po tom urazu hlavy ma pomalejsi reakce, neprizna si to. Snad operace dobre dopadne, meli by ho pak prevezt do CR nejak. Booze, je to blboun, zase se rozsekat a hned prvni den. Mama je samoze taky na nervy, “ja mu to rikala” atp.
Asteris
S Pepinem to je fakt zvlastni, takovyhle stene jsem nemela. To neni steneci hlodani, to byl utok na cloveka natvrdo, kdyz to tak reknu, este ze znam chvaty a hmaty, mohla jsem byt dorvana vic. Ignor na zahrade, ignor venku (teda dneska prvne na prochazce po mne obcas kouknul a velky moje jasani a odmena), on je hroznej samorost v tom nejutlejsim veku s clovekem asi malo protnutej. Ale zaroven je to zviratko pruhaty tulivy, kdyz ma naladu, cistotny. Plus zacal normalne hlidat ve svym rajonu, hlasi zaplotni cizaky, podivny zjevy a tak, neni to nejakej stekot a reakce strachova, on by to sel klidne resit nejak.
Zajimavej mix. U Troldy milovanyho bylo vlastne vsechno skorem zadara (vlastne v porovnani s Pepinem i u vsech ostatnich), u tehle pruhu je kazdej zdibek doslova tvrde vydrenej. Kdo bude vic urputnej, duslednej, atd.
Si tu jen fakt povzdechavam, protoze to s timhle stenetem neni absolutne jednoduchy, naopak. I pro me to je mnohdy hodne tezky. A to neprehanim.
Petrs
Diky za tfuj, bude to potreba. V Rakousku byl uz v prosinci, to dopadlo dobre. No tak ted na stejnym miste uz to dobre nedopadlo.