Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
Maya
no to s těma sekačkama to je pro nás vyloženě výhra tohle zjištění 🙁 🙁
(takže ekologicky budeme likvidovat zničené motory a příslušenství k nim, bezva)
černej čaj
! Nedeli mi propalti a muzu si vybrat ve ctvrtek nahradni volno + nejakej bonus za ochotu.
no tak to zni ale dobře, že jo?
Matylda ma nejakou narocnou peci? Ale tak alespo to zkusili, je nekdy tezsi to zkusit a uznat chybu a nezvladnput to nez ani nedat sanci…
ano má, demodex, musí se koupat, mazat, je to takový neščastný stvoření. Kdyby u nás na takovouhle péči byl prostor a ona nebyla pes, který o ostatní nestojí, brali bychom ji, i s tím Brtnik přišel, ale ono to pro ni u nás opravdu není. Myslím, že nikdo ty lidi, co se jí pokusili dát nový domov nesoudí.
colu na migrenu a vystrelila si bublinky do oka a na brejle, takze super:D ale oko mam a vidim:
a migrénu taky máš resp. mělas, nebo ta po cole odešla?
Takova pohodova nedele v praci..
jak to dopadlo?
aha už vím
ale jinak to bylo mega super
. Na arnicu sem si rano nevzponela pro zmenu, tak az vecer:D
vítej v klubu, já každýmu poradim a na sebe zapomenu 😀
Mirka
místo do písku máti čurá všude možně,
😀 😀 😀 😀
Thielli
dvě medvědice –
Prooosííím, nechceš si tady založit jako jsem navrhovala Fifijový, pudlí galérii, že jako pak, když na čéka přinde parodie na deprézi, zajde do pudlího koutku a……….vijolá, je to fuč, páč dívat se na ty jejich gezichty bez poprskanýho monitóra nelze 😀 😀
Pamětínci lyžaři možná pamatují malé vleky,
ano pamětníci pamatují. A co nezvládla kotva, zvládla s přehledem po sto letech poté Tali, vylítla ve svým hysteráku z kufru, vodítko se mi omotalo kolem prostředníčku a ukazováčku pravé ruky a ona mi ty prsty povytáhla.
no ale furt jsem to měla lepší, než černej čaj, teda jak tak čtu. ble.
Kimi
, šli jsme s Golim na kratinkou procházku,
šíííkovný jste s Goliáškem, šššíííkovní! a super je, že jste zašli do parku, věřím, že to byla vzpruha vlastně asi pro oba?
To je moc super, že máš takovýhle pečování!! To je skvělý. opravdu.
Zlatka
proplavání z vnitřního do venkovnho bazénu je paráda, takhle bych se votužovala klidně 😀 😀 Andy, zlatíčko.
Jj, včera přišel odpoledne jakoby se nechumelilo.
žiš to jsem ale ráda, doufala jsem, že by to tak mohlo skončit, byl asi někde zavřený?