Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Máme zimu, spooooooooooooustu zimy a spoustu sněha. Jest to krásné, těším se dneska ven. Zítra musí Brtnik do prasé, jsem smuténka, myslela jsem si, že bychom mohli na výleta. Tak půjdu se smradama sama. Fčéra jsme sundali strome – to vám je najednou v jídelně místá! 😀 . Ale musím neskromně říct, že letos byl mocinky nejlíp ozdobenej. Se mi to nechtělo, nechtělo sundavat. Už jsem snad natahala do sklepa šécku dekoraci a o víkendu to uspořádám v bedýnkách pěkně, abych příští rok věděla líp už. Nějak mi bedýnek přibylo, protože furt nakupuju další nutný vánoční potřebnost 😀 . Asi nemoc, řekla bych tak už.

Heleééé Fifajz a její rotoband!
    Výborný fotky, ty se nikdá nevochoděj, to můžu vidět furt a vždycky mě to pobaví.

Tyvago, to byla rallye, krasne snehovalo, to se to klouzalo.
    ano, máme to teď domů výrazně zajímavější, než kdy jindy 😀 a do prasé taky. Ale zatím dobrý. Brtnik je výbornej. A já se snažím se co nejvíc za jízdy učit. čučim mu pod ruce.

za odvahu jeste usmev Dorotky sadelnaty.
    ano!! takovéto zoubky bych ocenila též. Leckdy velmi, velmi 😀

Vlastne jeste jednou moc dekuju Cernymu cajovi, ze mi zachranila web, kterej byl jaksi smazan nedopatrenim z puvodniho serveru

kecáááš? Ty jo povidlo se?? No to oběma holky moc gratuluju. Černýmu čajovi k úspěšnýmu zásahu a Tobě k tomu, že to nezmizelo, to by totiž bolelo, t o je mi jasný.

Skoci na stolek v obyvaku a vyznamne piska s pohledem do okna. 😀
    no to je ale šikovnej Pepíček! Pepíček Proužek!

slibuju dnes prede vsemi,
    a šátek máš?

Ted tam kouknu po vychazce, vim, ze jsem je nevykopla.
    😀 😀
    pozitivní výchova 😀 😀
    DENNYKYYYYYYYYYYY
    ŽJOOOFKA! TO JE PŘEKVÁPKO, DOSTALA SI FINANČNÍ VYCENĚNÍ!!! NO PANEJO! MOC GRATULUJU. Asi víc teda k tomu místu. Myslím, že i je to pro Tebe víc, než prašule. Jsem moc ráda. Mělas ty kurzy vzít – udělala bych Ti promo : SLAVNÁ FOTOGRAFKA KNEDLIKY A JEJÍ KURZIKY!! 😀

přemejšlím jak narvat kuchyňskou linku do postel
    TY SI FAKT JELITO!! 😀 😀

Kdo tam nebyl, jako by nebyl 😀

Líp to tam vzít několikrát 😀

Když vyhodím kočky, Koněva a Romana 😀
    ROmana vyhazovat nemusíš, stačí říct, že prostě cihle budou a von pude sám 😀

Mirka D.
    ALZA BOX u mé práce je v pohodě….dám PIN,vyndám balíček…pohodička

no přééésně, v jednoduchosti je síla.

s Norinkou je to těžký*mámě všude čurá.doma jí všude čurá,u nás být nechce,
    a když mrzne tak je blbý aby byla venku…chjo tohle..:-((

a ví se, proč čůrá? třeba by nemusela?

černej čaj
    Ja mam.mabeh do migreny dneska:( uz to citim od rana takze to bude slusmy, ten bcerejsi zachvat tomu moc nepomohl…

zkoušelas někdy tu řimbabu?

Vzdyt pisu ze kdyz nemas appku mas zavolat na zasilkovnu a
    nu ano, ale to mě stojí tolik času a tolik úsilí a rozčilování se navíc, že to je opravdu výhodný to používat. Na poště jsem vyřízená rychlejš a to i když si soused v autě zapomněl občanku a musel si pro ni jít. Má berle, je námraza. Než mi to v zásilkovně vezmou, než se dostanu na řadu, než mi řeknou ty kydy o nahrávání, než to vysvětlím já tomu druhýmu, než on to udělá………to mi jaksi nedává smysl, takováhle debilitní služba. Zásilkovna bývala moc fajm, měla jsem ji ráda, ale teď a tahle varianta to je dost Káočko. Takže jejich služby ne, ty mě připraví akorát tak o čas, nervy a…… taky jaksi data.což já sice neřeším, ale jen z principu. A mojí polohu potřebujou? a……ne, fakt ne, je to trapný, jak když v Rokycanech nestaví vlak 😀

a jinak dekuju za ten tip na film buko, je moc hezkej, dali sme s muzem do pulky aja jdu haji, ale fakt moc hezkej a koupe nelituju:)
    a to jsem ráda, to jsem ráda! Moc se mi to líbilo, je to film, který člověk může vidět víckrát. A jak jsi ho, prosím, koupila? někde na čt?

Míla
    Ale bylo nás tam sedm kolem stromu a jámu na popel jsme vyhrabali naběračkou

🙂 to je úžasný, opravdu. 🙂 Ta naběračka tomu dává zcela jinej rozměr.

Thielli
    Tak prosimvás, kde se tady stojí ta fronta na stížnosti !!!?
    tady. přijeď můžem stát spolu a řvát hromadně vzteky. Ale Ty asi nejsi moc vztekací, to neva, já budu řvát i za Tebe.

Zlatka
    Trixa když viděla,že jí jdu dát kočičí konzervu se odrážela všema 4najednou, jak kdyby byla na trampolíně , minimálně metr do výšky.🤣🤣Nechápu,páč jí dostává skoro každý den.
    protože kočičí je jiný, u nás se stojí fronta na to, co Mouses nedojí 😀

jinak – další nevyžádaná rada

Trixa když viděla,že jí jdu dát kočičí konzervu se odrážela všema 4najednou, jak kdyby byla na trampolíně , minimálně metr do výšky.🤣🤣Nechápu,páč jí dostává skoro každý den.
    tady máš úplně geniální prostor pro to učit ji se klidnit v excitovaný situaci. Konzervu nedostane, dokud NESEDÍ. tali by mohla vyprávět 😀 . Je to jeden z krůčků k tomu, jak psa učit ovládat se, vnímat a soustředit se na mě, když má zatmění.

.Nám se ztratil Micák,už 2dni nebyl doma.Je kastrovanej, stejně furt courá.
    držím palce,moc, moc, moc, aby se vrátil, taky mám o Mousese pořád strach.

Teď jsem si představila jak při spaní vedle mě leží ta tvoje bunda a já procitnu…
    😀 😀 😀 tak tahle představa taky stojí za to.

Dneska jedna stračena vedle druhý, hotový stádo! 😀 Pomooooc!