Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
tak dnešní vycházka-že teda napravím ten včerejšk-budu hlídat Dafinu at se moc nevzdaluje,budu se chovat kynologocky,nebudu mluvit sprostě a říkaty slova na k…
a vole jí taky nebudu říkat!
tak vylezem-je slunko,bezvětří,jdem k lípě,není ani niajk zima
akorát musím hoodně čučet pod nohy,protože zem hrbatá,+mezitím ledovka,sníh,kousky trávy,hlíny…
tak celkem v klidu dojdem k lípě-psi si čmuchají,Dafi celkem ochotně jde,
pohoda,u lavičky pod lípou ukáže lavku,
neotočí se a nemizne dom jak včera,já jdu směr k lesu-ti dva taky,čmuchají si,já rozepínám bundu..
nikde nikdo…
no a říkám si-je tak hezky,nefučí,jdu mezi polama,podél velkýho pole za lípousme další lavička-tak jdu,pejsci čmuchají,pod nohama střídavě furt-hrby,hlína,tráva,led/sníh-tak čučím dost pod nohy
dojdu na konec velkýho pole,kde je o kus dál další lavička
říkám dobrý,není zima,nikde nikdo,
tak půjdu dál mezi polama smr Uhřice-nalevo pole,pode mnou údolí,pak je další leas,já du mezi těma polama,kochám,se,kochám a pak pěkně uprostřed,kdy si řeknu,že to otočím,tak mě dojde,že po cestě nejsou stromy,za který bych se schovávala Dafině at si mě víc hlídá….
teda stromy jsou podél troho velkýho pole za lípou,ake tenký jakýsi,tak tnká jsem nikdy nebyla…no nevadí,jdu zpět-přivolávám a střídavě zastavuji Dafinu,Žeryk už jde zas za čapama…
jak dojdem k lavičce za velkým polem-tak si tam oba běží ukázat lavičku,odměny,pochvaly..pak jdem podél velkýho pole k lípě,to už si dávám pak na vodítko Žeryka,protože furt šlape za mnou jak potroblé,
tradičně se vyběhal cestou tam:-D
a u lípy různě měním směry a přivolávám Dafinu a místo,abych šla ukázněně dom-což bych podle Dafiny asi měla:-D
tak zalezu kousek do lesa-Dafo běhá,ukazuje pařezy,a když to ottočím a jdu směr dom,
nabere trysky,dolezem k lípě několikrát má stůj!a čekej!
a jdem od lípy dolů-Žeryk na vodítku,protože se potřebuju soustředit na Dafču a čučet pod nohy,Dafině se několikrát po cestě schovám do houští,tak se vrací..
pak už kpusek od zahrad-tam kde chodí ukazovat první lavičku a co je naše najkratší trasa venčící-tak jde na vodítko-mám tenký kulatý necelý 3 metrý lehký,a několkrát cestou dom-posledních 5 minut+pár metrů od zahrady procvičuju na vodítku stůj!
Žerykovi ke konci vycházky párkrát hodím míček a doem už hurá papat-léky,hlavolamy a postel….
Petrs01-šmarja nevyhrožuj ledovkou mám z toho nervy od včera..
zítra musím do práce…ranní,pak mám odpo,
ledovky se děsím jak čert kříže….:-(
jo,s tou babou co měla Crohnovu nemoc a šla jakejsi mega trek,tak to jsem četla…