Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dnes – zubař. Což je v mém podání tragédie, neb se bojím už od včera. tAkže kloudnýho slova ze mne nedostanete. Ale musím tedy Thielli pochválit ten výkon s plechárnou! V Domečku taky byla-enem zrezivělá, takže holka šla. A já měla původně v plánu zachovat almaru a šécky ty starý skříně, jenže pak se toho bohužel ujala plíseň a s tou já mám velkej problém, takže……… bohužel 🙁 . Ale ono by stejně nešlo momentálně, jak to zrekonstruovat, na to by nebyl prostor a čas a ruce, takže se prostě šlo do nového. Ale občas mě to tedy mrzí, to jako přiznám, protože jsem to moc chtěla.
    Každopádně Tintínový kůchňa se povidla.

Zlatka
    budem cvičit s Trixou, prvním debilitním psem,kterýho jsem za svůj život potkala.Problém je že nejni můj
    tak to máme podobnej program jen s tím rozdílem, že čokl je tak jako můj, i když vlastně není 😀
    Hele, ber to jako svou zábavu – šlo by to? Prostě těch pár minut, budeš mít kynológickou náplň a ono i těch pár minut se pak nasčítá. Jo! To jsem tam zapomněla napsat – nesmažte se holky moc dlouho, lepší pár minut s mezerama a víckrát. A plus počítat s tím, že se jí to pak nahrává na hadrdisk v noci, takže kolikrát ten pes je jako, že nic nejde a pak třeba za dva dny – helee, vona už trochu ví! Jsi dobrá, že do toho jdeš!

Petrs01
    v fakt si myslíš, že je nutné psát knihu o tom, jak se za celou cestu PCT nebyla schopná naučit rozdíl mezi beer a bear a jak první dny furt jen někde dřepěla za keřem?
    BINGO! Nemám tohle v hledáčku čtecím, ale pokud bych měla, tak jako si radši přečtu něco od někoho, kdo píše opravdu o tom, o čem ta cesta je.

černej čaj
    to, že sis knihu přála, přece není důvod k tomu, abys ji četla i když se Ti nelíbí. Když si koupíš jídlo a zvedne se Ti z něj žaludek, taky ho přece nebudeš jíst. Nebo jinak, budeš chtít strašně boty, doporučovaný, suprdupr boty, ale nebudou Ti nakonec sedět, budou někde tlačit, tak je přece taky nebudeš obouvat. A tohle je stejné. NE-MU-SÍŠ.

Fifijová
    Ruzice se hemzila za aportkama, zaflusala me
    to mi říkej, tohleto, člověku mrznou ruce a je navíc jak závodní dráha pro šneky 😀

zacinam jednat jak Ruzice, normal na nej zavrcim a chnapnu zubama, kdyz hloda on me.
    no bať, hezky srozumitelně, podle mě je „zavrčení“ ve stylu „nessserrrrrr!“ v kombinaci s gezichtem č. 532 velmi srozumitelný a čitelný, stejně jako gezicht č. 535 a výrazný tichý zasyčení. To jsou pěkně fšicí v laťce a vědí! 😀 Tuhle jsem se chňapla po Tali naprázdno, moje zuby cvakly u její huby, protože jsem měla zrovna svůj gezicht nějako dole, když mi vzala ruku s pamlskem a jak paninka couvla a v tichosti usedla. bylo to rychlý a jednoduchý. taky ruka kolem Talihuby mi funguje. I proto jsem psala u Thielli, že bych to udělala stejně- klidně bych „zavrčela“ naoplátku a pak hnědý vyřvala díru do hlavy, tak jak to klidně udělá Rumíček tady- to je fakt jako dost nasratej 😀

Maya
    šiš to mi utíklo, žes choroba?? Co Tě vzalo nachlazení, křípka nebo covidšmejd?