Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Čajíku-to je fajn,že mám i táta ti pomáhaly okolo dmku
ale tak to -Martinovi rodiče v podstatě přestavěly Martinovi ten chlívek-to v čem ted jsme byl dřáv chlívek pro krávy..
Zdišek má domek po mátiné matce…
a kdykoliv kluci potřebovaly s něčím pomoct na baráku-tak jim otec pomohl,
máti mnoho let hlídala dost často vnoučata jedné švagrové
ta druhá bydlí daál,a taky máti už nemá tolik sil na 3 děti zaráz,ale taky jsou u nich
kluci zase pomáhají tátovi,když něco potřebuje-a o hooodně víc,než Martin-on má ty záda,že…
a třeba kanalizaci tady před letama ve dvoře kopaly všichni bráchové+můj tatka
tatka tady hoodně dřív makal s otcem-dělaly dřevo,natíraly,kutily spolu furt něco na dvoře
tatka říkal,že to dělá pro mě-trochu jakoby za Martina
no taky ho bavilo dělat s tatkem,být užitečnej…sem ho kolkrát ani moc nevuděla-dřív..
přijel,makal s otcem,pak šel k rodičům na kafe odpo,večer grilovačky…
-jo,všechno má 2 strany mince….
ale-stejně mě mrzí jak se k tobě chovly v dětství/mládí…
jasně,super,že ti pak pomáhaly s barákem a tak…
-tady třeba se taky navzájem ponáhá s barákama-otec jede pomoct k jednomu bráchovi,pak k druhýmu,kluci mu pak přijdou pomoct ze dřevem…
což se Martin nezapojuje,ty záda,že…
ted Zdišek bral otce do Brna,Martin bere máti na nákupy,do lékarny….
víš-já mám furt své máti za zlý,že jsem si nemohla nechat Killynu,že pak umřela po půl roce co jsem ji vrátila steskem-3 měsíce byla u nás….
a já to máti nemůžu odpusit-ono je toho víc,nejen Killyna,tu ale nejvíc
a ty jsi mi kdysi napsala-no,ale rodiče ti ji dovolily mít doma
takže 2 stránky-jedna stránka co jsem viděla vidím-já
mohla jsem mít od deseti let psa-sice křížence dot na tu dobu tenkrát ostrýho i když malýho plemene-knírač 37 let dozadu byl ostrej tvrdej pes…
o toho psa jsem se musela komplet starat-veterina,vycházky,výchova,cvičení,krmení,česání….
do roku mě po něm vystartovalo pár fakt velkých psů,mamka se psů bála,nechtěla ho nikam brát že vyvolává rvačky+zdrahal v lese-přivolání 0
od roku jsem s ním chodila do kynologickýho kroužku,od mých 13 let na cvičák
od sedmnácti jsem si půjčovala Killynu a brala dom na prázdniny,Vánoce,přes noc+u nás odchovala štěnata-před Killčou jsem si půjčovala i jiný psy….ale to bylo na chvilku..,nebo přes léto…
-takže ty bys v tom viděla-drhou stranu mince-měla jsi hodný rodiče-dovolily ti psa,pak v 17 brát dom druhýho psa…..
-já v tom vidím první stránku mince-u Kima mě do všeho kecali-máti vadilo,když jsem chtěla chodit na cvičák,když mi to dovolila,tak pak to bylo furt-nechood tam-bude pršet/zima/vedro/sněžit/máš měsíčky….
Killynu jsem si začala půjčovat protože,máti vadilo,že jsem chtělas Kimem dělat zkoušky,závody…-to není vlčák….to není na výcvik..
tak jsem si začala půjčovat Killynu,aby mě do toho naši nekecali-teda hlavně máti-tatkovi bylo všechno jedno-ten chtěl mít klid..
takže ty jsi hodná-ty bys vyzdvuhla,že jsem mohla mít psa-od 17 půlku psa:-)půl Killyny
já nejsu hodná-já vidím slyším věčný kritizování/shazování-ty zkoušky neuděláš,na závodech budeš poslední-vidíš já jsem to to říkala..
když jsem dojela ze zkoušek z Brna s Killčou a zamávala na máti gumovou housenkou,co Killy dostala za zkoušky-koupená ten den v Brně,
tak máti-tak co,zase jste to neudělaly,že?
a já zamávala tou housenkou a máti stichla…-já vidím házení klacků pod nohy a kritizování
a někdo jinej by viděl hodný rodiče co pořídí dětem pejska….
MOC TĚ OBDIVUJU,MÁM SE OD TEBE JEŠTĚ MOC A MOC CO UČIT!!!!!!