Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Kimi

jasně, že nejsme vepři 🙂 to bylo jen takové promítnutí, že uprostřed toho života prostě člověk vydává těch peněz nejvíc a čajík to řeší. Ale k řešení to není. Není na tom nic divného a je jedno, zda člověk porodil nebo ne.
    A nějaké interiérové barevné šlápnutí vedle… mi připomnělo, jak táta vyprávěl, že váhal mezi dvěma odstíny dlažby na chatě… vzal ten tmavší, koupil, dovezl, vynosil přes celou zahradu ty těžké balíky…, vyndal jednu dlaždici… a bylo mu jasné, že měl vzít ty světlejší. Tak si to dal celé ještě jednou znovu.
    No ale hlavně, vychovala jsi sama trpaslíka v muže – a prý se ti to povedlo. To je taky na medaili… zrovna dnes tu PetraK psala, že jsou to naprosto nedostatkové kusy 😁 tihle dobře vychovaní muži…

MirkaD

Tak ještě jsem tě nepřesela číst, vždy to proběhnu, co kdyby tam nebyla jen zauzlovaná únava v těch větách a vyplatilo se… tvůj popis zasněžené procházky s tvými výkřiky jak si šťastná, to jo, to jsem si naopak přečetla dvakrát.
    Taky tě ale musím poslat do háje s tím srovnáváním se dokola s ostatními, co kdo dokázal… tak se vrátím k matematice. Každý jsme nafasovali do života nějaká čísla, která cpeme do našich rovnic. Nevím, jak jsi počítala ty, ale mně na konci za rovnítkem u tebe nula nevychází, tobě jo? Jo? Tak si to projdi znovu, jo?

Zlatko,

tobě prostě jen stručně (zato o to pevněji) držím palce s Trixou, máme obě podobný desetiboj s našimi psíky, PetraK vypsala tak pěkně ten návod, bych se ho držela taky pevně, mně se zatím vyplatilo držet se toho, co mi tu holky napsaly. 🙂

Čajík

Takže vy mate domek, ne byt…? V bytě jsem ještě kadibudku neviděla 🙄
    A ta koupelna ze zbytků náhodou vůbec není marná.
    Jo ale jste se vrátím k nakousnutému z dříve – to, že sis přála knihu, tě zavazuje ji dočíst, i když tě nechytla? A to nařídil kdo? A jak to zdůvodnil?
    A psala jsi také, že si nemůžeš odpustit. PetraK se ptala „co“… jsem přehlédla, co si jako máš odpouštět… Ty jsi někomu záměrně ublížila? Někoho o něco záměrně připravila? Někoho záměrně poškodila?
    …sleduješ to slovo, co se v těch otázkách opakuje?
    Protože i ublížení někomu nechtěně by mělo být odpuštěno samo o sobě, tomu se říká životní nehoda. Ale prosit o odpuštění a nechat si odpouštět by měli ti, kteří VĚDOMĚ něco nebo někoho poničili. Máš tam něco takového v zásuvce? Ne? Nemáš? Pak není co řešit a jdi v pokoji. Amen. Tak by se to řeklo v kostele, nevím, jak to říct tady. Ze všeho, co tu z tebe a ostatních vypadlo, jsi to ty, kdo hází ryzí odlesky a ne Dior na pusince „té, co se jako víc povedla“. Můj názor.
    A já teď jdu v pokoji od monitoru. 🙂 …k žehličce. Amen.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.