Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

Denny
    V kazdym pripade me ty shrnovaci dvere vyhovujou moc, az na tu malou diru na prostup, ale to cloveka nemusi.hned napadnout…

Hlavji je ahy se to libilo zene a ochrankyni krbu, chlapovi je to vetsinou stejne jedno, jen ze chapu romana:D

Thielli
    My sme se taky domluvili. Mama zavet nenapsala, ono v 57 s tim moc nepocitas, ale kdyz me po roce v prace prisla vyhodit z domu s tim, ze se mam.odstehovat prootze moje segrs se chce vdavat a mit rodinu, tak aby horni 3+1 bylo segry a ja sem tam laskave neoxidovala.. a tatinek vymyslel ze jako kompenzaci za to ze segrs musi doplacet uver (asi na 1,5 mega) dostane segra chalupu v cene 1,5 a ja jako kompenzaci dostala zahradu co ma hodnotu asi 200 000 ale pres tu zahradu je jedinej pristup dedovi domu… takze jako jo, dostala sem pulku zahrady a segra dvoupatrovej zrekonstruovanej barak v brne… ja si za 1,5 koupila spelunku s kadidudkou a bez vody a topeni:D

No a ja se s ni hadat nebudu, ze jo… celej zivot rodice davali segre a ja si prece vydelam, ja to prece nepotrebuju, ja to lrece pochopim… takze segre koupili auto a zaplatili ridicak, ja si na nej gydelam na brigade. Segre jpupili pohorky na vylety se skaurem a me tenisky od vietnamce protoze me to staci. Segre platili obedy a slainkartu a ja si prece vydelam na brigade…

Tak asi me to vnitrne mrzi ale nejsu clovek co by kvuli tomu delal zle v rodine. Jo, mrzi me to fakt hodne ale segrs me za to vzdycky pozve na vanoce 🙂