Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
tak dnešní vycházka
slunko,rochu sněhu-co se tady drží dlouho,jakže v lese zem blílá,jemný občas sněžení..
takže se teda hecnu a po dlouhýýý době půjdu do lesa
moc tam nechodím,protože kopec,že a když je volno-tak jedem kousek autem,
nebo chodím ty vycházky ke křížku,kousek k lípě+cvičení,nebo běhací cviky ted v zimě,nebo po dědině
ale
tak bylo tak krásně…
a tak jsme šli k lípě-tam se Dafi táhla a u lípy ukázala s Žerykem lavičku,já šla dopředu,že 2 metry a zatočím k lesu-otočím hlavu přes rameno a Dafíí frnk a trysky od lípy dom….
tak mocným hlasem zařvu K…a!Dafino kam deš?Zpět!!
zbývalo,aby se ta šedá mrcha otočila a zařvala-dom vole,kam bych šla a neřvi tady jak na lesy!!
no nic…doběhla,šly jsme do lesa..
došli jsme k obrázku sv.Huberta,já se pomodlila,udělali jsme naše kolečko-v lese třpytivý sníh,slunko,…
tže nepůjdem ještě hned k hájence a dom,ale že pudu dolů po cestičce a zpět navrch a pak navážu na cestičku k hájence…
tak odvolám Dafinku od cesty směr hájenka-je to takový okruh od lípy kolečko po lese relativně po rovině kolem toho obrázku,k hájence a dolů,
tak ju odvolám od cestičky směr hájenka-se slvy-pod budou tam pařezy!!
du dolů,Dafi zahučí do dutýho pařezu,zůstane v něm viset,já se smíchem kácím k zemi…
pak najde pár pařezů,vyfasuje pamlsky,já rozpražený ruce navrch a nahlas říkám:
já su tak ščastná!
já,pesjsci,les,nikde nikdo,slunko,sníh se třpytí..já su tááák ščastná…
no dojásám a jdu navrch,šedá mrška nabere trysky-tak se párkrát schovám za strom,poobjímám pár stromů,
a jdem k hájence a dolů,kolem hájenky pár metrů na vodítku-nechtělo se mě sledovat kluzko pod nohama a hlídat pséky,kolem hájenky jezdí auta…
jdem od hájenky dolů-nápad roku-hlubší sníh střídá uklouzaný od aut…
Dafi několikrát přivolám zpět narch,kolem zahrad jde na vodítku a Žeryk u nohy a jsme domáá
a spejsci spinkají….
proběhlí,pěkný to bylo,až na tu mou šedou tryskomyš cestou zpět…
normálně jde vždy kus vrepředu,zastaví se a ohlíží po 20-30metrech,ale ted jak jsem koukala pod nohy tak byla dost už daleko,to nechcu,budu se jí muset na vycházkách v lese schovávat,at si mě víc hlídá…