Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Čajíku-uklid jako práce je fakt dřina-dělala jsem uklízečku….
je to to stejný jak celý den stříhat/trimovat psy-taky bych to něchtěla v životě dělat-zohlý záda,ruce,na nohách…..
mě když někdo viděl z návštěv česat psy tak-jéééé,tebe by bavilo česat psy,nebo dělat v útulku,že?
myšleno návštěvy v BK,když jsem byla malá/mladá-ne nikdy jsem nechtěla dělat v útulku,ani se živit jako střihačka psů,a ani ve zverimxu-debilní dotazy lidí by mě vytáčely a prodávat zvířata nechci…..
to je jako vidět Martina vařit a říct-tebe to baví,bys mohl jít na kuchaře..
rok jsem dělala v kuchyni-brambory,cibuli,nádobí,umytí kotle na polívku,na konci úklid
absolutní nestíhačka….ale mega moc-z okýnka mě padaly talíře,který jsem nestíhala umývat,protože do toho jsem krájela brambory,cibuli,a 10kyblů cibule čas zabere….
chodila jsem do kuchyně od 5-od půl 5 od rána a končila v půl 3 a 4 měsice jsem končila ve 4-dom přijela po 12 hodinách z domu-s 5 minutovou přestávkou na jídlo,čapla psy-Gera,Bettynu,Maxe-to jsem s nima chodila denně tenkrát ze 3,šla s něma ven-a doma jsem odpadla,nebyla jsem schopná dojít si ani na záchod,do vany,z vany…
5 dní v týdnu,4 měsíce…Martin mě tahal do vany,z vany,a na čurání dával kýbl…
strašná dřina…
na nohách,v jedné ruce držíš kastrol,v druhé drátěnku,kastrol obří a drhneš…skončila jsem na operaci z rukou…
doted když vidím pořady ANO.ŠÉFE-z restaurací-tak je mě blbě-dívá se na to Martin,doted,když jdu kolem té hospody,je na rrohu vedle zverimexu-tak su ráda,že tam nedělám!!!
ona práce v kuchyni je mega dřina…..
a to v téhle se vaří od pondělí do ptku jen obědy na rozvoz a menu…
jinak mají kuchaři mega směnya tak….
-Čajíku-pochopitelně-třeba v neděli na Arkádě jak jsme byly spolu,se nepředřou,že:-)))),ale tam stejně moc nikdo nechodí….,kromě meníček asi…
-ono prostě uklidt doma-je něco jinýho než se tím živit
uvařit doma je něco jinýho,než se tím živit..
hele-zametení mě zabere 10 minut-i s vyčesáváním rohožek a koberečku tou rukavicí,vytření 10 minut-jen to dlouho schne..
prach-podle toho jak se s tím cicmám 🙂
koupekka+wc-10minut
vysátí celýho baráku-20 minut..
nejvíc času mě asi zabere nádobí….
máme to malý….
a když doma uklíím a nehoní mě čas-odbíhám k PC,odbíhám si seddnout,občas si odběhnu i lehnout:-D
vůbec se u toho tak roztžitě pihybuju od ničeho nukam,že se divím,že se mi to povede-doted nemám sklizená ozdoby z těch větví..
na sedačce na vršku je nesklizenej obojek…
já ti po sobě nechávám stopy jak Vinnetů-velký náčelník Apačů:-D
Martin nadává,že je po mě furt bordel!!
tam časopis,tam knížka,na křesle v rožku kapesník-jak nemám kapsy,….,
já sice uklízím,ale nechávám po sobě stopy….
a Martin má rád prázdný plochy-stůl-kde j jen tv program a ovladač k telce-jak je tam něco jinýho tak je to bordel..
obojek taky nepatří na sedačku….
stravenková karta na poličce ze sovičkama taky nebydlí…:-)
Petrs01-pončo je špica!!si pořídím!!
děkuju za rady!!!