Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
taky máme leeehoulince nasněžíno. Fčéra bylo krásně celej den, tak jsem se těšila, jak vyrazíme za sluníčkem a ledva jsme dojeli dom, tak se zatáhlo. tak mi ani nevadilo, že jsem si vzpomněla, že musím na počtu a s ohařema šel Brtnik. Bubrdle mi dělá radost, zimu už neřeší a lítá furt jako ta Šííípka. A já jsem včéra šla na návštěvu za babičkou – můžu tak paní sousedce říkat. Nesla jsem jí čerstvý škvarky a sádlo, co jsme škvařili v neděli. Měla takovou radost! A já jasně pak s ní. Kecali jsme tam s ní s Olinkou a bylo to moc prima. Je hezký vidět, že se raduje. Říkala jsem jí, jak se těším , až si dáme všicí kafe zase venku, na sluníčku. Bylo to moc fajn.
Huž sem si naplánovala, že když letos nebudu mít záhonek, budu rajčata, papriky a vokurky pěstovat v pytlích. a taky dýni. Mám už plán, kolik čeho. Budu velkopěstitelka v pytli 😀 😀 . Mám pocit, že to bude i pohodlnější, než ty záhony.
Thielli
hubeny slachovity
paninka je ftííípná, co? A nebo ironická? 😀 😀 Za naši rodinu jedinej hubenej a šlachovitej jedině Brtnik. Co von shodí, to já seberu 😀 😀
Petrs01 – to je dobrej vohoz, chodíš s tim i do prasé? 😀
Kimi – jo to napsala hezky černej čaj, jakýho máš dneska šikovnýho synátora. Moje kdysi nej kamarádka z dětství se taky takhle rozhodla. Má dceru plánovitě sama. I to chápu, protože já nepotkat Brtnika, tak jsem sama, páč bych si domů hned tak někoho nevzala. Jako návštěvou jo, ale natrvalo, to by musela být kvalitka a tý moc není. A já buď šécko nebo nic.
Dennyky
krásná linka. A co má jako Roman proti cihlám? Že se nezdůvěřil 😀 😀 . A je to praktický, velmi praktický, u sporáku dost praktický.
černej čaj
Ty by sis mela spis vydelavat jako uklizecka m
souhlasím! A možná by se tak nenadřela jkao f Penny
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem PetraK.