Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

černej čaj

Proč si dáváš závazek něco dočíst? Ty máš tolik času, že ho můžeš plýtvat na věci, které tě nebaví a NEMUSÍŠ je dělat? 😁
    Když jsem ještě chodila za kulturou, někdo mi třeba dal lístky na muzikál. No a já a muzikál zrovna nejdem k sobě. Jesus Christ jsem odkoukala, z Drákuly jsem odešla v půlce a na Vlasy jsem nešla vůbec. A přitom Formanův film MILUJU. Nebaví – nazdar – nejdu. Je to můj čas a jen proto, že mi někdo dá lístky, které někde dostal (protože ti, co mě znají, by za ty lístky peníze nevyhodili), tak já prostě nepůjdu a neodsedím si to z povinné vděčnosti.

Obracení korun
    Obracení korun se nedá úplně nacvičit, myslím. Protože život je jedna veliká proměnná a rovnice, která platila v roce 1997 neplatí v roce 2023.
    A když se mění neustále celá rovnice, nemůžeš tam nacpat jednu naučenou konstantu a věřit, že ti to vyjde správně.

A jdu do horké sprchy, pak si vlezu pod deku, posadím si brejle na špičku nosu a jdu dál číst Zrzavce, už měli být dávno v polici s přečtenými… kdyby mě tu pořád někdo nezdržoval.
    😆