Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Denny
ta fotka je opravdu krásná, tak jsem si dovolila nad ní plesat.
Kimi,
Kimi, s tebou budeme vepři, jo? 😀 Ale jen trochu. Ty jsi totiž přeskočila s těmi výdajovými potřebami z mládí rovnou do stáří. A tam to tak platí, že ubývá těch potřeb zbytných a výdaje polykají věci mnohem méně radostné. Ale pracující člověk uprostřed své cesty podle mě oprávněně touží mít zhodnocené své úsilí. Jedno zda movitě nebo zážitkově, ale střední věk by snad měl být časem, kdy už člověk neobrací každou korunu. (Samo že s výjimkou všech, kteří tu startovní čáru měli hluboko nebo jim přes cestu napadalo kde co…)
MirkaD
jestli nepřestaneš psát ty elaboráty o tom, co jsi všechno pofukovala, tak tě přestanu číst. Já jsem utahaná, jen to čtu! Jako bych to všechno dělala s tebou… 😂
PetraK
Černá si o svůj čas říká sama a to jinak než hnědá. Hnědá si ho vyplácá na svou komplikovanou hlavu a černá je jak čtvrtodenní zimnice s nošením hraček a vyžadování hraní. Přijdeme z lesa, obě padnou a zatímco hnědá se povaluje až do večera, černá je jak ta Pixla okatá… po deseti minutách přijde s plnou hubou uslintaného plyše… tak si chvilku hrajeme a pak řeknu „stačí“. Venku povel „stačí“ funguje, doma toto slovo způsobí to, že plyš z černé huby vypadne, pak se na gauč položí jedna černá noha, pak druhá, pak se přenese váha a najednou na tom gauči stojí čtyři nohy, pak ty čtyři nohy stojí na mně a vlhký růžový smirek mi vymývá pleťové buňky.