Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Kimi

Mayo, Čajíku, neřekla bych, že stáří má větší nároky, ale ty potřeby se přesouvají. V mládí (sedmdesátá)jsem dost utrácela za oblečení a šminky. Tady na venkově nic nebylo, když přišlo zboží, stály se fronty. Na kupovala jsem na služebních cestách v Praze – Dům módy, Klub odívání mladých, USeveri, v Pařížské kosmetiku, V Brně ve Snaze boty i oblečení. Jakub je ročník 1987, taky nic nebylo, naštěstí můj táta hodně jezdil do Německa, tam bylo zboží dost a velký výběr. Taky jsem absolvovala kurs šití a vyráběla jsem pro sebe i synka, díky mnoha textilkám v okolí bylo všude látek na výběr.
    Co jsem dřív utratila za ty šminky a módu, teď utratím za doplatky na léky a za různé potravinové doplňky pro zdraví. Skříň mám narvanou, občas proberu a dám na charitu. Teď jsem přestala pracovat, mezi lidi moc nechodím, krom posezení s kamarádkami. Co potřebuju doplňovat a obměňovat, to je oblečení a obuv na venčení. Mám pár lepších kousků do divadla nebo na koncert. Za mých mladých bylo zvykem chodit do divadla ve společenském, dnes klidně v rozdrbaných džínsech. Takže dámy, pokud se Vám něco líbí a můžete si to dovolit, udělejte si radost a dopřejte si.👍