Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
tak dnes ráno-delší snídaně s kafem,čajem,-a Dafinino přinášení -nesmyslů-ručníček na ruky,co jsem nechala na pohovce,propisky,sponky,rukavice domácí-taky na pohovce…
takže Dafi donesla,vyfásla odměny,já to pouklíuela na místo…:-D,
nacpala jí léky
umyla stoh nádobí ze včera-Martin dělal vývar,celou noc+bratislavskou pečeni,hrnkový knedlíky,a omáčku,a já byla večer ve stadiu-vyperu a seru na všechno,ani talíř,hrenk,příbor,druhej hrnek neumyju….
+ráno kastroly,pekáče-když je někdo-já-večer línej..
takže poumývat,+trobu,sporák,koupelku octem,wx-nalít +flašky octa a dem ze psama
Dafi jsem dala svetr po Gerovi,na to postroj-jsem včeera zjistila,že měla pod krkem pichlej trn…tak at nemá obojek,a postroje se jí nevejde na bundu
Žeryk nahej,venku větr,ale že půjdu kousek,že nejsu v kondici,a budou furt běhat..
venku máti ze psama-tak říkám,že i když s něma půjde odpo,že neumím říct Bettyně NE-pokud vím,že půjdu kousek,a nespíchám někam…
tak že ju vezmu
máti s něma odpo chodívá
Max,že nejde
za bránou nám kácely větve-pracovníci,traktor,kravál..
ustrojím psy,vylezu,jdu směrem jakoby ke křížku,ale šmiiknu to za úvozem hned doleva a jdu mezi malýma políčkama/loučkama nebo co to je-a velkým polem-dlouho jsme tama nešly-chodívaly jsme tam hoodně v létě,když Dfi nechtěla chodit na vycházky,vylezly jsme úvozem,Dafi měla čekej-Žeryk revírky,aportky,Dafi se hodil 3 kroky uzlík,a šlo se dom..
no tak jsme to tam popchodily cikcak,psi se proběhly všichni 3
Dafčák skočila na hromadu zmrzlýho písku s výrazem-to je TAKY PAŘEZ!!!
ze záchvatem smíchu jsem jí discipli novaně dala pamlsek a šly jsme zpět k ůvozu a tam s Betty hoopaly po stromě ležícím-to je TAKY PAŘEZ/LAVIČKA!!
tak dostali obě pamlsky a Řeryk si udělal hledj -ztratil a šlo se dom
u brány dotazy-proč nešel ven ten čtvrtej pes??
mezitím doběhl Max a štěkal na dřevorubce-tak říkám,že s ním půjde mamka..
vrhli se mi u brány -bez ptaní ,že!!na psy,že si je pohladí-u Žeryka jsem je zarazila,zalezu za bránu a začne se se mnou bavit známej-co tatka?
psům zima tak Žerykvi hodím párkrát hračku,pocvičím s nima s holkama rychle packy,otočky,kroky,couvačky,obíhačky,sedni/lehni a hrnem dom
doma ošmikám Bettyně tlapky,vyčešu,
zabalím mí psy,at spinkají
odstrojím větve co mám místo stromku,větve ven ve váze,zamést,uklidit andulkám,uklidit jim nakaný pod oknem,uklidit pelíšky,vytřít
a budem se válet….