Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

Zklatko-u té Trixy-já si myslím,že tam pár cvičáků nepomůže..
    že by to chtělo pravidelnou soustavnou práci,aby se prostě zaměstnala…
    nemyslím denně-i když ono denně cvičení nějaké poslušnosti-sedni/lehni,vstan,packy-na střídačku,může dávat pravou/levou,pak několikrát pravou,několikrát levou,obě packy-ono dávání packy vypadá jako blbost,ale když se to strídá..pes už musí myslet-jestli teda levou,nebo prvou?učit se dávat packy na nohy v sedě,dávat packy ve stoje-že Trixa stojí a podává je ze stoje-to už je těší než ze sedu-a furt je to dávání pacek…ale prostě víc variant,střídání,chůze u nohy,obraty…zůstan v sedě,v leže,ve stoje…
    ono zase dest minut denně-klidně na dvoře je lepší než hodina týdně,
    pochopitelně cvičák by byl fajn,ale pár cvičáků to nevyřeší…
    jakože 3-4krát a pak už nikdy
    já třeba ze svý,a psama cvičím a nechodím na cvičák
    a cvičím často-ne denně-ale několkrát týdně
    +doma dávám hlavolamy
    jo a nějaký čmuchání pro ni pamlsků v trávě,ve zmačkaným ručníku a tak by taky nebylo marný-prostě něco,co jí zaměstná mozek,nejen házení hraček a lítná po dvoře a vycházky….
    dest minut se dá většinou najít několikrát týdně-a Andy mohl bát taky klidnější a jiná povaha,Trixa mě z vyprávění přijde hoodně akční….
    ale třeba holky budou mít jinej názor..
    ale prostě furt je to ovčák,kterej podle mě potřebuje zaměstnat i jinak než pohybem a hlídáním..
    a ono to cvičení psa časem i zklidní sio myslím+ukázní…
    jo s tím obchodem jak si psala-tý jo,pěknou mrchu vedoucí jste tam teda měli…brrr:-((((škatuli jakoujsi nesympatickou….