Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Petrs01-ale nenaštvi se joo?
ve sluchátku-zástupkyně-Miríííí,je bígl blbej pes?
tak začala má přednáška na téma-kamarádka-ty jako-měla bígli,má bígličku,vycvičený,naučený,chodí na volno,blbej není
měli jsme na cvičáku fenku,měla dobrou poslušnost,cvičila i vyhraný zábody,ale popravdě nevím jetli mohla chodit v lese na volno….
řekla jsem jí,že blbý nejsou,ale že je kumšt u nich naučit odvolání od stopy,zvěře…
a že to asi hoodně lidí neumí
a že já třeba mám zkušenosti ze psama,ale do bígla bych nešla,kvůli loveckýmu pudu a přivolání
ale že třeba rodiče mají psi celý jejich psí život na flexinách a nevadí jim to…rodičům
mě to vadí psi na vodítku furt-ale nejsou to mí psi a nelajsnu si přijít dom s tím,že někde Bettynu,/Mxe zastřelil myslivec,nebo s tím,že prohnali srnu a ta někde chudera umřela,takže psy rodičů pouštím občas a někde-cyklostezka a tak-prostě trošku v civilizaci,v lese ne…
a ona,že chce psa,kterýho nebude muset česat-že at si oni nemyslímm nic špatnýho,že je líná nebo tak,ale nechce trávit hodiny česáním trimováním,stříháním..
to jsem jí řekla,že si o ní nic špatnýho nemyslím,mě taky úprava srsti psa sere,bere mě čas a zdraví-zápěstí ,záda..
ona,že měli v rodině leonbergra,i štěnata a otec její nevlastní měl barvářku,byl myslivec,ted že se s ní chodí na tůry a spí v posteli….
tak ode mě púopis bígla-není blbej,ale prostě ten loveckej pud je oříšek….
pak kolegyně-Mirečko-co čivava je blbá?
ne není,ty uštěkaný mrnavce z nich dělají paničky,odkázala jsem ji na videa Vandy Gregorové,co s nimi dělá tanec,dala přednášku,
a radila k jejich sedmiletýmu kříženci fence-startuje po psech,bojí se chlapů a tak,nalezenc týranej…
tak jsem dávala přednášku a rady-u toho jsem s ní vybalovala a chodila na kasu…
měla jsem mezisměnu od 9-půl šesté
naštěstííí-MLÉKO VYPRODÁNO!!!
nemusela jsem co 3 minuty tahat 12 litrů mlíka po páse!! juchůůů sem měla radost jak svina!!!
večer jsem šla na dest minut ze psama,dala prát pračku-vestu jsem si v práci pokydala kečupem…prase su,
ráno jsem byla chvilku ze psama po dědině,a pak jsme si hrály na dvoře-Dafi hledala a nosila uzlík a hopala v mezičase na domácí pařez a já odměnovala:-D
a Žeryk se tahal o plyšáka a blbnul se mnou,no a pak šup do práce,
odpo byly chvilku s Martinem
v práci sice mě chyběly peníze,přes stovku
ale Naprosto ŠPICOVNÍ SMĚNA!!!KASA+VYBALOVÁNÍ,S KOLEGAMA I ZÁSTUPKYNÍ NA POHODU,ANI ZÁKAZNÍCI NEPRUDILY-HOLKY TO BYLO TÁÁÁÁÁÁK BOŽÍÍÍ,JÁ BYLA TAK ŠČASTNÁ,PŘESČASTNÁ!!
to se zase dlouho opakovat nebudde!!