Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

tak dnešek v práci
    před prací jsem šla ze psama na takovou vycházku -kousek po dědině,počmuchat,vyvenčit a pár cvků a dom
    do práce mě hodil Martin a první zákaznice-holky peklo!!
    být to má xxxtá zákaznice na konci směny tak mě odváží sanitka,,,,,
    byly jsme 3-4-5byla zástupkyně-ktrá neviděla jetli péct?odebírst láhve,kastle z pásu?nebo házet zeleninu?dělat objednávky?donést nám peníze??
    no a první zíkaznice-velmi velice nepříjemná,co MÁ VŽDYCKY PROBLÉMY!!
    velký nákup-a kde máte hroznový cukr?
    já-naproto mražáku-celá velká bedna..
    baba se vrátila a-tak jsem se zbytečně prošla!a cukr tam není!vzteklá!
    já-no je..
    ona-začala obíhat kasy,několikrát-takže jsem furt nemarkovala
    ona-vždyxcky to bylo na kase?!kde je?
    já-naproti mražáku….
    nic,markuju,párkrát mě za něco sřve,a za chvilku se vrátí s obří účtenkou,kde má každou třetí!věc poznačenou prppiskou a chce vědět-co je to salám pol ř.t.?
    já-salám poličen řezníkův talíř..
    ona-a proč to tak blbě píšete?máte to psát normálně!
    já-to si stěžujte na vedení PENN,ne mě,oni dělají ceny,účtenky,my ne..ale děkuju za rady..
    ona-na vedení PENNY jsem si stěžovala a byly tak nepříjemní jak jste nepříjemná VY!!!a ty moje rady si laskavě vemte k srdci!!
    já-volám na zástupkyni co je na 4 kase-fronty jak svina at jde ke mě-baba jí jmenuje dalších milion věcí-zástupkyně ukazuje,vysvětluje,ale nakonec ji pošle pryč od kasy,protože potřebuje namarkovat lidi
    baba stojí HODINU U STRÁŽNÝHO A STĚŽUJE SI MUU A ZÁKAZNÍKŮM NA NÁS!
    STRÁŽNEJ JÍ ŘEKNE,ŽE NEJSME HROZNÍ,ALE HROZNÍ JSOU OŽRALCI,FETKY,A AROGANTNÍ A TUPÍ ZÁKAZNÍCI,A ŽE CHODÍ NA FILIÁLKU NA BŘECLAVSKO,ALE TA ÚROVEN ZÁKAZNÍKŮ JE JINÁ….
    PetroK-přípomíná mi to,jak jsi mi kdysi,to jste bydleli ještě v Praze,jak jsi mi psala,že tady máme fakt divný lidi,že to jsi nikdy nezažila…
    jo já s tou paní mluvila mile,vlídně-jako jo vhtěla jsem mezitím mlátit hlavou o kasu případně mlátit do někoho/něčeho..
    zástupkyně z ní byla vytočená….
    prostě špica začátek…
    zbytek dne-rahání cukru,mlík,granulí,lisování xxx kartonů a krabic a vybalování drogerky-z toho mě kolega nevěřil,že neuzvednu!!těžkou krabici s jarem skoro 2 metry vysoko do ragálu….ale tak hodil to tam…
    no v šest večer jsme s Martinem dojeli dom,nakoupený,já šla na dest minut ze psama,abych vyvětrala mozek-nebo spíš to co po něm zbylo..
    Martin šel odpo ze psama k bájence a zpět..
    vaří vývar,psům maso,teda Žerykovi,bylo filé a kaše,já večer vytřela,ráno vyprala,a kafe jsem měla ted-rozpustný bez cukru s mlíkem….

Thielli-držím palce na zítra!!
    Fifi-pruhatec je obřík teda!

PetraK-krásnou sobotu jste měli!:-))