Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Thielli
Bylo to úplně blbě? Petrs psala odlákat, ale to u hnědé moc nejde. Vezme danou věc do huby a s tou plnou hubou si jde pro to další, co se rozdává.
Kdyz to mas nejak nacviceny, tak asi nebylo? Jen treba mas nervy ze zitrka a proto Hneda reagovala neobvykle, je to mozny? Jako me kdyz hlodne pes pri predavani pamlsku a povelu „opatrne“ i tak do nehtovyho luzka, taky ihned zareaguju.
Ja nepsala o odlakani, ale prave o povelu, ktery Hneda zna. Podej, prines, ke mne, cokoliv – pro psa je vzdycky lehci s necim k tobe prijit a vymenit za neco. Nez kdyz jde clovek smerem ke psovi, kterej okavidne nema tendenci danou vec vydavat upa dobrovolne. Holky si tu jiste pamatujou moje jasani, kdyz mi jednou! v zivote Kremylek sam od sebe prinesla svoji morkovku na zachod, kde jsem curala, podala mi ji, nechala zkontrolovat a pak s ni zase spokojene odkracela… 😀
Mate nejak nacviceno, ja bych to delala jinak, coz neznamena, ze si to udelala spatne. Jen davam svy zkusenosti s jinym plemenem v ramci popremysleni do plena.