Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
děvčata-jinak moc krásný kresby,moc jste mě pobavily!!!!!děkuju!!!
ted večer se to šiklu-nesnáším ty lidi čím dál víc….
-jo Čajíku,ty si říkala/psala-že vlastně nevíš co s těma rozbitýma/roztrhlýma věcma máš dělat
napíšu co dělají naší zákazníci-nechají na zemi…dají mezi plátěný tašky!!!zaserou i tašky,nebo vozík!!,když něco někde rozbijí,rozlijí-prášek na praní,kafe,alkohol,křčicu,okurky-jdou pryč….ostatní do toho šlapou,je to špica!!
slušný by bylo-najít někoho,v případě,že někoho nevidí nma kase je vždy aspon jedna pokladní!a říct-prosím vás rozbil/rozlil jsem to a to tam a tam….běžte to někdo uklidit prosím…
případně při nákup u kasy-prosím vás mám rozbitý puding,jogurt-můžu to tady nechat?
my to dáme do sáčkku,a necháme na kase,a pak když jdem z kasy tak pobereme zboží co je rozbitý a dáme to dozadu do ztrát*často to jsou pudingy prasklý a jogurty a tak-to se neplatí nic…
když ten člověk rozbije něco drahýho tak to platí,,,
na kase lidem říkáme at si láhve s pivem,vínem dávají na ležato,když to stojí může to spadnout když cukne pás…
když někdo ně co rozbije u kasy-tak to jde stejně uklidit ta pokladní,protože stejně nemůže markovat-takže ub to utře/zamete,nebo pro mycí stroj dozadu a vytře to-i kdyby to šel udělat někdo jinej,tak stejně by se nemarkovalo,fronta by stála,protiže by v tom akorát šrajdali….
a jako-rozbít člověk něco může-když se u kasy alušně omluví,řekne jestli nemáme hadr?
tak většinou řeknu,že se nic neděje,že to uklidím a stát se to může každýmu….
což je pravda….