Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

tak odpolení-milion lidí,nestíhla jsme-jako hoodně jsme nestíhaly,,,,
    takže večer polisovat xxxx košíků,pak slevnit pečivou,maso,sklidit pečivo,
    pak úklid,pak ve čvrt na ddeset v noci!!!!po přecenění vyvézt paletu a doplnovat akce…,ve třičtvretě mě vezla dom mamka kolegyně,,,
    su urvaná jak větev!!!
    ruka bolí,záda bolí nohy bolí….
    a zítra tam čeká 5 palet mlíka -v akci+olej,cukr
    tvl to zas budou hádky,že omezení nečtou nevidí-je to babičce,tetě strýcovi a at to rozmarkuje,,,,,,
    ach jooooo

PetraK+EvaC-děvčata,já jsem neodepisovala,šla jsem už do práce-pochopitelně máte pravdu,že by se na tuhle práci líp hodily chlapi
    PetiK-ale bohužel-se nám sem chlapi nehlásí-když už tak ženský-měsíce a dny kdy tady dělali 3-4!!chlapi bych spočítala na jedné ruce…
    a penězma to podle mě nebylo….
    -jako u nás většinou-to už sem taky psala odchází lidi z důvodu-a i CHLAPI!!!
    -nezblázním se tady z toho….
    a z důvodu,skro žádnej osobní život,,,,
    ono sice máte volno-ale když někdo omarodí tak přehazování směn,telefony,jestli nemůžete jít do práce..
    já si narozky s holkma-to je fuk,jestli moje nebo jejich zamlouvám tak,že třeba březnový narozky kamarádky musím v práci zamluvit do desátýho února a docházka na únor se píše od včera…
    ty lidi mě musí říct,jestli a kdy budou mít za 2 měsíce čas…
    na hovno jako…:-(
    a to mě jjde o pevnej termín 4 krát za rok o víkendu*to slevíme ze čtyřlístkem,a jinak jezdím do BK každej měsíc,ale to se mrknu do rozpisu-řeknu si-2-3 dny volna u sebe mám tady a jedu tam v týdnu,a domluvím si 2-3 kamarádky na prac.týden-oběd,vycházku,kafe….a nějak to střídám…
    no občas chcou rodiče at si zařídím volno na rodinou oslavu….