Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

Thielli
    umiram smichy! je to skvely! a to ze kadernik ma misto ruky rovnou hrabe to je dokonalej pocin!

PetraK
    navic vetsinou sou ruce NAD prsama :D:D

ja z vas umru smichy !:D

na rehabce mi trochu uvalnila mega ztuhly rameno, trosku se tim povolil i ten krk a prozradila mi, ze za ten rok, co sme se nevydely (sem chodila do brna po praci, ona je tady o vesnici vedle a nedela odpo), si dodelala kurz na SM system… kdyz sem rekla, ze mam ty lana doma, tak byla nadsenim bez sebe, ze budu jeji pokusnej kralik, protoze su ochotna cvicit a k tomu hodne chodim a nejsu domaci pecka jako vetsina jejich pacientu:D prej se moc tesi, ze ted k ni budu skrz ty volny patky chodit castejc 😀

tak uvidime, su objednana zase za mesic a nezbyva, nez si kazdy den vzpomenout na ty dva cviky a hezky je procvicovat, zatim jen v sede bez pomucek 😀

a zitra jdu na vylet… uz jsem vam psala, jak sem si masakralne priserne ukopla prst tak, ze me v noci pekne bolel a jen strcit nohu do ponozky je neprijemny? 😀

nebudu radsi ani rikat, ze ten fotak na ramenu, to bych mela miniamlne na par tydnu vynechat, nez se mi to spravi 😀