Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Zlata
díky za černou šmouhu. 🙂
Jsem na značce, pilně vás čtu a sleduji jen mi není nějak do řeči.
Zkraje roku se zase nasčítaly návštěvy a kontroly u různých dochtorů tak si na Zrzavce chodím dobít baterky a potěšit se. Ani nemám čím diskuzi obohatit – tak nudný vedu život. O to více mi dělají radost ta vaše štěstíčka.
Pikslička jak našla úplně ten nejlepší domov a nové ohaří kámoše, Proužky jak rostou a dychtivě objevují svět a věřím, že nebude dlouho trvat a k Fifi se to oprsklé štěně bude mít stejně jako pověstné hovno ke košili, radost mi dělá miláček Mousísek když si nakráčí spinkat na zakázanou sedačku, jsem unešená z Hnědé která neomylně ví, že je zrovna čtvrtek a třa zaskočit pro dobroty, staroušek Goli, že se drží (klepu na dřevo), chybí mi občasný report Dennyky a fotky jejich ušounků, trochu starost dělá matematik Trixa, tvl ten dírkovaný kabát bude drahý, ale broučci to jsou všichni, mazaná Dafi co zná tisíc a jeden způsob kterak přijít k pamlsku, Charlie – nesmiřitelný k jakémukoliv textilu, radost velikou mi dělá Bubiška svým návratem (taky klepu na dřevo)
Na spoustu dalších drahoušků jsem si zrovna nevzpomněla, ale děkuju všem páníkům, že o nich píší a dělají tak radost i nám ostatním.
Jo, teď jsem si ještě vzpomněla na nějaké stračeny….. 🙂 mám vás ráda.