Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

PetraK-noo,proč ty těžký věci nedělají chlapi?
    no tak u nás je to jednoduchý,
    máme 2!!jedn je šéf,a druhej je kolega,a když s tebou není ani jedn na směně??
    nehledě k tomu,že ta hlina,se dá ještě namarkovat s objemných-to je v počítači-cedulka objemné-a tam sou těžký věci,ale ty granule se na pás dát musí…
    u nás dávají chlapi na vybalování kastlů piv a třeba plechovek piv-to je měga těžký…
    ale jinak děláme všechno my a takovej alkohol,když je vrchovatá paleta,tak je taky těžkej+hrozí rozbití…
    a drogerka se všema persilama,perwolama taky těžká-to aspon granule se tam nahází za chvilku…,
    ono ve finále jsou nejlehčí brambůrky,křupky,oplatky,ostatní věci jak jsou balený v krabicích tak jsou těžký dost-třeba sůl po 12….
    Zlatko-no,já furt obdivuju zástupkyně při házení zeleniny-palety vrchovatý a třeba banány,pomeranče-párkrát jsem to s nimi házela a měla jsem co dělat-a všecky palety skoro 2 metry…
    vím jak jsme někdy vytočený,když paleta začíná,nahoře utopencama,nebo jinou skleněnou sterilkou-několik bedýnek s úzkouhranou-jakože v pár centimetrech vysoké bedýnce máš 8 flašek utopenců a mááš to nahoře-to mám fakt nervy,že si to švihnu nahlavu,ještě jak mám ty špatný záěstí….
    dnes raní vycházka nahatá:-)
    lolem nuly,jako mrzlo,ale ne moc,a nefučelo,tak jsem naznala,že když budou psi furt běhat-o co se stejně snažím na každé vycházce,tak jim zima nebude,Dafi jsem nechala jen ten červený roláček,co má hodně přes krk a na záda,boky,tenkej,aby měla zakrytej ten vyholenej krk,
    šly jsme s Martinem-má dnes volno,
    tak jsme ěli ke křížku a kus dozadu mezi polama,nakonec cesty,kde se dá pak jít dolů a směr Kojátky,nebo obejít pole a vyjít u lípy,my se většinou vracíme,protože do kopca před prací se mi nechce,tak jsme tama takový velký okruh dlouho nešli,většinou,když máme oba volno,tak jedm někam autem at je změna…
    tak jsme vylezly na konci té cesty a šly zpět-tam běžely oba-Žeryk úplně tryskal,čuchal,a zpět tryskala Dafina,ona zpět vždy valí jak kdyby ju někdo honil:-)takže trysk ke křížku,tam se ohlídla,jestli jdem?a tryskala si to dál,jen se občas ohlídla jestli dem,před zátočinou jsem ji několikrát přivolala za pochodu k noze,a Žeryk,kterej se vyběhal směrem tam tak zpět se táhl za nohama….
    to je jak u debilů-ta se táhne většinou tam,a zpět běží fakt hodně,Žeryk běží směrem tam,a pak jde celou!!!dobu za nohama 3kroky…
    ale Žeryk to má tak od té doby co ho máme,je to jeho styl vycházek,na začátku se proběhne,a na konci,a pak jde za nohou,nebo u nohy…takže já na začátku vycházky-ježžžíšš Dafinoo pod,kde seš?se z tebe zblázním,tvl to je zas vycházka,a v druhé půlce vycházky-ježíš Dafino čekej!počky n mě!,k noze!a Žeryku běž dopředu,běž dopředu!!šmarja nechod mě furt u noh,dyt tě nevidííím!
    no a když jdem kousek,před mezisměnou,nebo před odpolední-takže se nechcu utahat,takže jdem kousek k lípě,k lavičce,kde dáme nějaký hledání hraček,obíhačky stromů a tak-tak směr tam se nějak doplahočíme,a směr zpět Dafi zdrahá a Žeryk jde u nohy,a číhá jetli nebude hračka??
    ještě,že výlety to narušují,tam jsou oba zvědaví,co je tam novýho tak oba běhají čmuchají:-D,
    Kuskus-neměla by plánovat na jaro kocourja?
    říkala před xx měsíci,že by si kocourka pořídila…