Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak zase už mám ten svátek! Tož jsem si dneska na ranní kávičce na pumpě dala obří kapůčo. To nám ten pátek hezky začíná.
Thielli Zlatka
doleva se chodí ve čtvrtek v podvečer… do … do barfu 🙈
táhla mě jak na vodních lyžích,
ednou jsem vzala 4,musela jsem ji na ten 4přivolat,páč po 3šla pryč🤣
tohle by si měli přečíst všichni ti vědátoři, co říkají JEN ZVÍŘATA. Tsss, jasně že umí počítat, jasně že umí kombinovat, však bez toho by v přírodě nepřežili. A oni to teď budou složitě vědecky vybádávat. Stačí s nima žít obyčejný život, že jo?
NEBERTE SI TO ALE, MASOŽRAVCI, OSOBNĚ! J
neberu, ale moc ráda, bych to brala jako Ty a ne pokrytecky jako já. Aspoň jsem ráda, že jsem si našla zdroj masa z našich pastvin. Leč i tak…. radši bych to měla jako Ty a můj synovec. Vážím si každého, kdo to takhle dokáže.
Dávám deset bodů a stračenu navrch ! 😂😄🤣
komu, Zlatce, nebo Trixadlu?
Fifi
Ja ho umyslne beru ven a vsude mozne hlavne samotnyho.
taky jsem musela, taky. a jsem ráda, že nakonec se objevuje i jiskérka v tunýlku a ten zločineckej pruh to otáčí. Stal se prvni pruhaty zazrak, Dííí do něj Fifinooo, di do něj, to dááš! 😀
ze to je mladsi vydani Taliprda.
jo, jak člověk to psí dětství nemá pod kontrolou, vleze tam cokoliv. No aspoň, že on je pinďa malej a máš větší prostor to přepisovat.
tjooo, to už je velikej pan Pepin!! Už se mi nevende do toho lítacího talíře! 😀
zvuky
von ne Pepíček trošek vzteklinka! 😀 😀
Mirka D.
a jelikož máme xxl týden tak je jako špica tahat 20kilo substrátu-kterej je v akci-20kilo má teda normálně,grnule 13 kilo,a podobný srandy…..
já NEPOCHOPÍM, PROČ NA TOHLE NEMAJÍ PROSTĚ CHLAPA. NA TAKOVOU TĚŽKOU PRÁCI, V DNEŠNÍ DOBĚ
,tak do mě začal cosi hučet-to jsem jen zařvala TICHO,až sebou zákaznice trhla-t
v klidu, v klidu, učitelka na konci roku takhle seřvala hlučící tramvaj. taky zařvala jak lef TICHO! páč prostě zvyk a konec roku udělalo svoje. Tramvaj už ani nepípla 😀
černej čaj
a Spala sem ted 2 dny po sobe, hura
to je lábuš, co?? Užívej si volníčko a rehabku
To je cert v tuneli, je tam cerno a kdovi co tam ciha:D
JO!! PŘESNĚ!!
za 10 minut prisel muz do pokoje tak feri vlezla do klece… a muz?
a muž tam vlezl taky! 😀
Zlatko – taky jsem si říkala, kde je Kuskus. Budu muset hodit do placu nějakýho Mousese, aby vykoukla.
A Dennyky nevim na co nalákat 🙂 , ta huž taky zalezla.