Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Zlatka
    Prostě to mají zažitý,já Trixie házim z okna 3 piškoty,jednou jsem vzala 4,musela jsem ji na ten 4přivolat,páč po 3šla pryč
    Dávám deset bodů a stračenu navrch ! 😂😄🤣

Fifi
    Pokaždé, když vidím vaše hračky, vybavím si ty hračky ve zverexex… 😁
    Ten pruhovaný pes je najednou nějaký velký?!

Milena z Prahy
    Mileno, já nejím zdravě. Já jím jen bez těch zoufalých emocí. Když jdu kolem těch mrazáků, někdy je to jako bych úplně slyšela všechny ty zvuky. Ale jinak na jídlo kašlu. Jak mi tu obecně na světě není moc dobře, nedělám nic proto, abych tu byla co nejdéle.. takže zeleninu a ovoce beru podle toho, zda je místní, jak vypadá a nakonec kolik stojí. Když je volba, dám to do tohoto pořadníku. Popíjím k tomu trochu železo s béčky, to jo, přeci jen musím ještě pár let vydržet, abych se starala o holky, ale jinak… k snídani kafe a prášky, oběd většinou studený, kus salátu, sýra, chleba… závislost na čokoládě.
    K etickému chovu jsem přešla jako první, takže jsem nějaký čas jedla jen bio maso… ale vzhledem k cenám to vycházelo se značnými pauzami a tak jsem to škrtla rovnou celé, abych si tu chuť úplně odvykla.
    V Praze vaří a rozváží Hare Krišna, takže když mám chuť na spolehlivě dobrý vege oběd, mám jistotu, že ho dostanu, když si objednám de desíti.