Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

tak dnes ranní-pečení a vyhazování dopeků do mražáku-představte si velký těžký bedny,jak o rvete ven z termáků a pak do mražáku,kde je málo místa,cpete to navrch,dolů,doleva,a jak se s tím blbě hejbe tak to skouzne z ruky a urve vám to kus nehtu na levé ruce,kterej visí na ždibcu a ustřihnout nejde a zavazí….
    boží prostě*
    takže do sedmi od 5 jsem lítala k peci,do mražáku a do obchodu vyhazovat napečený,pak jsem se navrstvila,a šla na hl.kasu,a bylo to výživný-většina lidí nahluchlá,takže jsem všechno opakovala tak 2-3krát-dost nahlas,a druhá část sice slyšela,ale nechápala,takže jsem několikrát vysvětlovala jednu věc-ten zbytek slyšících a chápajících to jako nevytrhl:-)
    a jelikož máme xxl týden tak je jako špica tahat 20kilo substrátu-kterej je v akci-20kilo má teda normálně,grnule 13 kilo,a podobný srandy…..
    no přežula jsem,šla jsem chvilku vybalovat,pak pro mě přijel Martin,kterj si vzal půl dne volno a jelo se dom
    Martin udělal ze 4 kuřecích noh rizoto,s máti byl v lékárně a nakupit-to bylo taky výživný-napřed se mě zeptal,kdy pudu k holiči???takže Thielli-hlásím se§
    pak mě tahal nezvážený banány z kasy-tak jsem mu odpálkovala ruku,a pak,když jsem jeho máti vracela na 2 000,tak do mě začal cosi hučet-to jsem jen zařvala TICHO,až sebou zákaznice trhla-ta co byla na řadě,tak jsem jí říkala,že doma furt říkám,at se na mě nemluví při vrácení peněz….
    no dřina dnes+zima strašná na nohy….
    doma jsem se naobědvala,chvílu si lehla a pak si vzala Martinův mobil,že pudu fotit ke křížku-západy slunka-fakt pěkný,ale z xxx fotek,jak mi Dafi nese klíč od vrat,a hračku,a Žeryk činku-tak z toho vzniklo hoodně rozmázlých fotek,a psi bez hlavy…..
    tak nic seru na chytrý mobil:-D,
    no pejsani se proběhli aspon…
    doma sklidit prádlo,nádobí,umýt mikrovlnku a hodinu česat DAFČU-trim.hrabičky,krtáč drátěnej,hřebn,a furminátor,vystříhat srst z uší a kolem tlapek….
    ted už to tady spinká…

Fifi-tak paráda,že se Pepin nechal zavolat od Růženky!!!však jak říkají v jednom českým filmu-nemusí pršet,stačí,že kape…:-)
    kaktusu je teda škoda:-(

Thielli-no já jednu dobu zkoušela být vegetriánka-takhle bez masa bych se asi obešla,bez sýru,vajec,jogurtu ne…
    a bez čeho bych se neobešla je ohodávání kostí:-)
    su hroznej ohlodávač kostí…
    a jo vidíš jak je hnědá chytrá!!!