Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fifi

Brypodvecir vespolek,
    dneska se pan housenka zase pidalkoval s usmevem za lidma, psama, ohlodal prodavacku v zoo shopu. Jsem stale jen drzak voditka. 😀
    Petrs
    Pepíno má aspoň Růžici, které se snad bude držet, když už prdí na tebe. A časem to přijde… když se budeš hodně snažit. Jestli je povahově fakt podobný Barouškovi, nedá ti zadarmo NIC.
    Ja ho umyslne beru ven a vsude mozne hlavne samotnyho. Na Ruzici je nacuclej total, spolecnou vychazku maji spis vyjimecne – a to pak na me nereaguje vubec. Snazim se, sec mi sily staci, zadara nedava nic. Budu se snazit videt svetlo na konci tunelu. 🙂

Esusova
    když čtu o Pepinovi, vzpomínám na Taliprtku.
    Jop, vsak jsem ti to sem psala uz pred nakou dobou, ze to je mladsi vydani Taliprda.

Thielli
    A tě klidně vezmu na pasece. M
    😀 ja se takhle nechavam kazdorocne pristrihavat od kamosky na nasi psi dovoleny, smika lip jak kadernice.
    Já sama jaro nesnáším, protože čím větší radost kolem, tím je mi hůř (mně je dobře, když splynu s tlejícím listím
    Pridavam se k jaronesnasecum, u me z duvodu jarni alergie. Lidi aachaji, jak kocicky krasne kvetou, vsechno se zelena a puci, mne tece z frnaku a oci a vypadam jak angorak.

Mi delate chute, vepro-knedlo-zelo dlouho nebylo a dneska jsem sehnala svy milovany bily dobrovodsky. Zanorim se do mrazaku a vyndam kus cunika.

Cajdo
    Udelej si patecek, kdyz se ti tam zitra nechce, zadara ani kure nehrabe.

Silenost s pesanem od Brozovy, tyblaaho, by me jeblo. 🙁

Edit
    naložený bojový letadlo, z každé kapsy čučí obří kost, hnědá zase letí sto metrů přede mnou jak s průjmem, aby to už jako rychle bylo rozbalený…
    Ritualy jsou ritualy, je cas, pane profesore! 🙂 Dneska jsem si dovolila zapomenout nedat Ruzici mnamku, kdyz jsem obalovala pana housenku do oblecku. Ty oka jeji vycitavy!!! 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Fifi.